Клаудия Шифър се завръща на модния подиум с Барби визия

Германският супермодел изглеждаше зашеметяващо за своите 53 години

Стил
15:58 - 26 Септември 2023
5075
Клаудия Шифър се завръща на модния подиум с Барби визия

Клаудия Шифър изглеждаше зашеметяващо за своите 53 години, когато се появи в пролетното шоу на Versace за 2024 г. в Милано, Италия. Германският супермодел не само изглеждаше бляскаво, но и приличаше на оживяла кукла Барби със своята златисторусата коса, спусната по раменете и перфектно тяло.

След 5-годишната пауза това ревю е голямото завръщане за Клаудия, тъй като за последно тя дефилира на модния подиум през 2018 г., когато се появи заедно с колежките си Карла Бруни, Наоми Кембъл, Синди Крауфорд и Хелена Кристенсен, отново в ревю на Versace.

Шифър се е превърнала в нещо като част от семейство Versace вече близо 30 години. „По същество дрехите на Versace са кроени върху тялото ми. Стоят ми като ръкавица“, каза тя пред Vogue неотдавна.

Донатела Версаче също кара Клаудия да се чувства уверена. „Донатела е просто прекрасен, сърдечен, нежен, истински, мил човек, когото наистина го е грижа за мен“, каза Шифър. „Сякаш идваш в топлата прегръдка на семейство Версаче.

 „Любимите ми дрехи от колекцията са в металик, светлосиньо, светлорозово, злато“, добави блондинката за новата колекция на италианския моден бранд.

„Това са миниполи с къси пуловери и високи ботуши до коляното в съвпадащи цветове“, казва тя, спомняйки си за колекцията на Versace от есента на 1994 г., която е актуална и към днешна дата. „Това е такава ретроспекция към началото на 90-те. Странното е, че можеш да носиш тези дрехи отново днес. Днес те пак са на мода“, вълнува се Шифър.