Кобилкина разкри защо Ергенът Алек избяга

Топ
15:46 - 21 Май 2024
5044
Кобилкина разкри защо Ергенът Алек избяга

Краят на третия сезон на "Ергенът" предизвика бурни дискусии в онлайн пространството заради невижданото досега в нашия ефир решение на главния герой. Алек Младенов си навлече жестоки подигравки и грозни коментари заради това, че в последния епизод на предаването се вслуша повече в решението и думите на майка си и изостави и двете останали претендентки за сърцето му - Магдалена и Надежда.

Сред коментиращите поведението на Ергена бе и Наталия Кобилкина, която сподели професионалното си мнение на психолог и сексолог за Алек. Коментарът ѝ прозвуча напълно логично на стотици от последователите ѝ, които обезателно се съгласиха с нея. Ето какво каза тя в специално видео по темата:

"Аз мислех, че ще спечели Маги. Но накрая разбрах - тя е прекалено добра за Алек. Още в началото казах, че той е женски мъж, възпитан от силна майка. Този мъж не избира жената, тя го избира него. Жената не те избра, скъпи мой. И в този живот, ако ти искаш да имаш жена, тя трябва да ти подари цвете. Така че изчакай, някоя да те вземе, тогава нещата при теб ще станат. Женските мъже се избират от нас, силните жени."

Анализът на Кобилкина гласи, че Алек се е уплашил от Маги и е предпочел да избяга при майка си, където се чувства доста по-спокоен и защитен. Според сексоложката Ерген номер 3 е "класически пример за днешния мъж". Тя обаче не казва и дума за Надежда, защото според нея Маги е била най-правилната за него и я определи като "алфа жена".