Кобрата за репортерката: Искаше много повече от целувка

Стана близка с момчетата ми, ходеха по тоалетните, разказа Кубрат Пулев за скандала с Джени Суши

Бокс
20:19 - 27 Март 2019
10199
Кобрата за репортерката: Искаше много повече от целувка

Репортерката Джени Суши не изглежда да е жертва на секс тормоз от страна на Кубрат Пулев, дори напротив - тя искала много повече от целувка. Самият боксьор даже постави под съмнение нейния морал с повече подробности от вечерта след победата си срещу Богдан Дину. Оказа се, че надарената американка е пиела с Кобрата и неговия антураж до 5 часа сутринта и ходела по тоалетните с негови момчета. Според Пулев, после нейните работодатели от „Вегас Спортс Дейли” са й дали лош акъл да се изкара жертва, за да си направят реклама и пари на негов гръб.

„След цялата история не съм говорил с нея. Намерихме й телефона, от мой познат, който си има близки отношения с нея. Само че тя не вдига на никого. Имам снимки, видеа… мога да ви покажа тук пред вас.

Има клипове, на които се вижда как стои с нас до 5 часа сутринта в лобито на хотела… и си пиеше, и да не казвам какви други неща правеха в тоалетните.

Видя ми се нелошо момиче, но явно са й дали лоши акъли. И са й каза: „Айде, сега ще изкараш тук някакви милиони, ще станеш най-известната. Няма лошо, но по този начин е непочтено и некоректно. Ама нали знаете, че тези енергии се обръщат като бумеранг. И за нея ще е лошо”, заяви Кобрата за палавата репортерка Джени Суши при завръщането си в София.

Очаквано половинката на Кубрат – фолк певицата Андреа е побесняла от цялата история. Все пак връзката им няма да пострада фатално, разбра се от думите на боксьора.

„Андреа в началото също се изнерви. Обади ми се, как може, защо го направи. Ми така се случи, знаеш, че съм див човек, такъв характер съм.

В крайна сметка в друг спорт, да кажем тенис на корт – там може да е странно… за Григор Димитров, ама в бокса няма такива странни неща. Какви ли не неща са се случвали, особено в тежката категория. Всичко беше на шега, тя го разбра на момента. А вече после какво са й наговорили си е нейна работа. Гонят си някакви користни цели, ама те не стават така тези неща”, обясни Пулев.  

Пулев има дългогодишна връзка с фолк певицата Андреа

„Тази целувка няма как да ми навреди. Тя не е лоша. Така се случи просто, не беше планирана. Беше импулсивен момент. Няма защо да повлиява на кариерата ми. Целувката е нещо много хубаво. Американците може да са чувствителни, но при положение, че тя не е желана от човека отсреща.

Аз да го направя, съм преценил, че човекът отсреща иска не само целувка, а много повече. Направих го по приятелски.

След победа човек е приповдигнат, с настроение. Особено пък аз, който съм шегаджия”, сподели още българският боксьор за шумния скандал с целувката.

„С нея се запознахме на кантара. Знаете, че той е в деня преди мача. Тя ми каза: „Айде, като победиш, ще направим парти, ще празнуваме”. Викам й добре, ама първо нека да победя. Беше сигурна в победата ми, прекара много време с мен и всички момчета от екипа ми, даже с някои стана по-близки. А тя го изигра, че не сме се познавали. Някой й е дал кофти акъл. Може и хората, за които работи, да са й казали, че така ще направи реклама на медията. Виждате каква добра реклама съм аз.

Не виждам за какво да се извинявам? Тя беше толкова щастлива. Аз поне познавам много жени, които биха се изкефили яко да ги целуна. А тя не остана благодарна само на целувката, а искаше да търси известност. Така обаче не стават нещата като по филмите”, каза още Кобрата.

Репортерката изглежда доволна в компанията на нашия боксьор

„Отново ще кажа - изцяло приятелска целувка. Няма за какво да се ядосвам. Всички около мен се уплашиха. Даже и адвокатът, който е един от най-добрите, работил с Майк Тайсън, с доста други боксьори, и знае бокса отблизо. И всички взеха да се стряскат. Ама чакайте, какво толкова. Тук било различно… Ама колкото и да е различно, както и да го изкарва, няма как да стане.

Само от едно видео на всеки интелигентен човек ще му стане ясно. Тя се изкефи, усмихна се. Даже благодари, че я целунах. После вече може да казва и прави каквото иска.

Ако тя отиде на съд, ще стане по-лошо за нея, защото така ще се изложи официално. Така че не виждам никакъв проблем. Много от световните медии избързаха – как може така. Това не им прави чест, кои са те, че да ме съдят. Какво като са англичани, с нищо не са повече от нас”, разказа още Кобрата.

„Някои ми писаха. От Си Ен Ен и други известни медии. Но това ме издразни, че някои гледат и не могат да видят. Знаете, всички виждаме с еднакви очи, ама всеки вижда различно. Явно не могат да видят или искат да видят нещо друго. В какъв свят живеем не мога да разбера. Не виждам какво лошо има в една целувка. Тя признак на любов, на приятелство, на доброта, а не на омраза и война. Не мога да повярвам на тази реакция. И жени ми пишат – как може да ходиш да целуваш така жените. Прощавайте, ама аз не ходя да целувам жените така – може много жени да са искали, но аз дори не съм дал да припарят до мен. Аз не съм лек дискотечен тип, който върви и целува хората”, категоричен е Кубрат Пулев.

Снимка: Lap.bg