Кога започва вторият сезон на "Братя"? (СНИМКИ ЗАД КАДЪР)

Култура
17:15 - 04 Декември 2020
126824
Кога започва вторият сезон на "Братя"? (СНИМКИ ЗАД КАДЪР)

След успешния първи сезон на сериала по Нова телевизия "Братя" въпросът вече не е дали ще има втори сезон, а кога ще започне. За радост на стотиците хиляди фенове на криминалната драма, които в петък ще гледат финалния епизод на първия сезон ще открехнем завесата и ще кажем, че авторите на филма подготвят следващ сезон и ако всичко върви по план снимките се очаква да започнат след Нова година.

И почитателите на главните герои Драго и Борис, изиграни съответно от Владимир Михайлов и от Калин Врачански, се надяват новите серии да бъдат показани още в началото на пролетта. А дотогава феновете на "Братя" очевидно разпалено ще коментират следващите сюжети и развръзката във фен групата на сериала във фейсбук. 

Часове преди последния епизод зрителите очакват с огромно нетърпение финалната серия на първия сезон. Войната между главните герои е във финалната си фаза, а зрителите ще видят кой ще излезе победител в нея и дали изобщо ще има такъв.

 Владимир Михайлов и Калин Врачански са врагове в сериала и приятели в живота

„Зрителите трябва да очакват един достоен за финал последен епизод. Общото между моя персонаж Драго и този на брат ми Борис (Калин Врачански) е в чувствата – и двамата колкото силно обичат, толкова силно и мразят. Също така не умеят да прощават лесно“, коментира Владимир Михайлов пред Нова телевизия.

Владо Михайлов заедно с един от режисьорите на филма Ники Илиев и с Калин Врачански

„Това което зрителите ще видят е нещо, което изобщо няма да им мине през главата. Каквото и да се случва нашите герои таят още обич един към друг. Винаги каквото и да се случва, те не забравят, това което са преживели и колко близки са били. Каквото и да правят един на друг, нотката на миналото винаги остава“, допълни Калин Врачански.

„Това което ни помага е, че и двамата с Калин имаме братя и в живота. Изпитвал съм го на гърба си – да искам да убия брат си, но понеже го обичам и не мога. Тази вечер предстои финала на борбата между екранните братя. В предишните епизоди се опитаха да се помирят, но не успяха. В крайна сметка това е финалът на тяхната битка”, сподели Владимир Михайлов.

„За пореден път има обрат във взаимоотношенията между двамата братя. Снимачният процес  беше много динамичен. Бързо и лесно се споихме като екип“, разказва и Калин Врачански.

Работен момент от сериала

„По време на снимки бях застигнат от заразата и трябваше да ги преустановим за известно време. За щастие, много малко хора от нашия екип имаха среща с вируса. При мен мина леко и съм благодарен за това, но апелирам всеки да се пази“, допълни екранният Драго или Денис Топал. 

Тодор Танчев, Деляна Хаджиянкова, Владимир Михайлов, Йоанна Темелкова и Калин Врачански се забавляват преди снимки

„Моят персонаж Борис е много сложен и разнообразен образ, който за добро или за лошо, изпада в различни ситуации и емоционални състояния. И трябва да се пребори с тях, за да остане жив“, разказва "брат" му Борис.

Калин Врачански бе екранният съпруг на Йоанна Темелкова

„Аз много харесвам какво Калин направи с героя си, защото без неговата игра и образ, не би се получил и моя. Те са много свързани“, хвали Врачански Владимир Михайлов.

Самият той публикува във фейсбук фотоси от снимачната площадка, които показват ведрото настроение на екипа.

Йоанна Темелкова, Владо Михайлов и Искра Донова сред природата

"Беше едно дълго и вълнуващо пътешествие, което свършва тази вечер, но се надявам да остане дълго във вас, така както ще остане в мен - със силната емоция от преживяното, приятелствата с всички тези прекрасни хора и герои и хубавата история! Благодаря от сърце на целия екип на "Братя", емоционален бе харизматичният актьор, който покрай сериала спечели още повече почитатели.

Владо Михайлов, Калин Врачански и Стойо Мирков са най-харесвани от феновете на сериала

Под неговия пост актьорът Стойо Мирков, който също спечели симпатиите на публиката с ролята си на полицая Калин, написа шеговито: "Е не може ли без прощални думи, че ... то драма, драма".

Йоанна Темелкова, Владимир Михайлов и Искра Донова

Емоционално се раздели с колегите си и със зрителите Йоанна Темелкова, която влезе в ролята на фаталната Лора, за чиято любов се бият двамата братя Борис и Драго.

"Довечера се разделяме. Благодаря на всички вас, които през цялото време споделяхте мнението си с мен! Безкрайно съм щастлива, че сме успели да стигнем до вас! Успели сме да ви усмихнем, да ви натъжим, да ви развълнуваме, да ви ядосаме, да ви вбесим дори! Всичко това означава само едно - свършили сме си работата! Знам, че всеки един актьор и всеки един човек от екипа на “Братя” вложи сърцето си и целия си талант, за да може тази история да оживее! Щастливка съм, че имах възможността да работя и да си партнирам с тези изумителни хора, толкова отдадени на работата си!

Калин Врачански се забавлява с филмовата си съпруга Йоанна Темелкова

Каквото и да кажа в допълнение, ще е излишно, затова - БЛАГОДАРЯ!", написа Темелкова в инстаграм, където пусна и няколко снимки. А накрая шеговито допълни за тях: "Надявам се да не ме убиете заради тези снимки, колеги."

"Лорчето е голяма симпатяга усмихната. Във филма хич не и отива да е постоянно намръщена", коментира зрителка.

Стела Ганчева и Дария Хаджийска - майка и дъщеря в сериала

"Благодаря на абсолютно всички, с които успях и не успях да се срещна! Обичам ви всички до един!", бе посланието на актрисата Стела Ганчева към колегите й. Тя влезе в ролята на Мая - майката на героинята на Дария Хаджийска - Вики и втора съпруга на бащата на братята - Велин, в чийто образ се превъплъти Тодор Танчев.

Тодор Танчев преди да бъде арестуван, както предвижда сценарият на филма

И Стела Ганчева публикува снимки, които разкриват атмосферата зад кадър от снимачната площадка.

Същевременно феновете на крими драмата и най-вече фенките се молят никой от двамата братя да не загине във финалния епизод.

"Дано не убият някой от братята, ако я защити при стрелба или нещо такова. Но ако се случи нещо такова във втория сезон пак ще възкръсва някой, може този път да е ред на Борис или Драго, който каза, че е безсмъртен", гадаят зрителите.

"Убиват Драго! Край на първи сезон! Втори сезон- Заглавие- Полубратя! Драго оцелява!", предполага фен на филма.

Част от многобройния екип на сериала "Братя"

"Браво! Уникален сериал! Чакам втори сезон с нетърпение! Страхотен сериал и отлична актьорска игра! Успехи и занапред. И чакаме втори сезон", горещо се надяват зрителите.

От началото на септември, когато стартира "Братя", зрителите разпалено коментират и актьорите, които участват във филма, и героите, и неочакваните обрати, спорят помежду си кой е прав и кой крив. По информация на Lupa.bg сериалът е сред най-рейтинговите български филми.

Има и скептично настроени зрители, които смятат, че няма нужда от втори сезон. "Колкото повече сезони, толкова разводняване, за сметка на качествен сценарий! Нека свърши, за да остане дълго като успешен сериал", коментира зрител.

Леарт Докле, Христина Джурова и Владимир Михайлов

Преобладаващите мнения в социалните мрежи обаче са, че сериалът "Братя" трябва да продължи, защото сюжетът е интересен, а актьорите, повечето, от които не се появяват всеки ден на екрана, са страхотни и играят талантливо.

Дани Ангелов, Стойо Мирков и Калин Врачански - полицейският спец екип на "Братя"


Както се казва: "To be continued..."

Снимките са от профилите на актьорите
Йоанна Темелкова, Владимир Михайлов
и Стела Ганчева в социалните мрежи