Копейката: МВР да не пуска малолетни на гей парада

Семейството е основната най-малка единица на българското общество, гениално измъдриха хората на Коце

Политика
17:28 - 22 Юни 2024
3230
Копейката: МВР да не пуска малолетни на гей парада

"Възраждане" се противопоставя на провеждането на гей парад в София, който днес по софийските улици ще бъде грижливо поднесен не само на столичани, но ще се проведе и пред очите на деца и подрастващи. Призоваваме всички български родители да държат надалеч децата си от терените, на които се провежда гей парадът, а полицията да не допуска на събитието непълнолетни лица, заявяват в своя позиция от "Възраждане".

Семейството е основната най-малка единица на българското общество. То е структуроопределящата тъкан и се състои от мъж и жена, както е написано в Конституцията - върховният закон на страната ни. Днес семейството е атакувано по всевъзможни начини, с което се отслабва и българското общество. 

В ежедневието ни навлизат западни течения, които опитват да нахлуят и в българските училища и от най-ранна детска възраст да обяснят на децата ни какво е гей и как мога да избират какъв да е полът им.

Днес за поредна година ще се проведе събитие, което е несъвместимо с нравствените порядки, то е пошла демонстрация на неморалното и на различното, която незнайно защо гей обществото иска да натрапи в ежедневието ни. Тази демонстрация е разрешена от българските институции, а нейното провеждане ще бъде грижливо пазено от българската полиция.

"Възраждане" се противопоставя на провеждането на гей парад в София, който днес по софийските улици ще бъде грижливо поднесен не само на столичани, но ще се проведе и пред очите на деца и подрастващи. Това, което "Възраждане" отчита като свой успех, е липсата на детска сцена тази година, което вероятно е повлияно и от острата реакция на нашата младежка организация миналата година. Призоваваме всички български родители да държат надалеч децата си от терените, на които се провежда гей парадът, а полицията да не допуска на събитието непълнолетни лица.

Представители на "Възраждане" днес ще подкрепят "Походът на семейството" в защита на нормалността и българското семейство.