КОШМАР: Педофили се гаврят с бебета

Общество
18:53 - 26 Януари 2022
3490
КОШМАР: Педофили се гаврят с бебета

Германската полиция извърши обиски в две провинции в рамките на разследвания на детска порнография, чиито най-малки жертви са бебета, съобщиха местните власти в сряда.

Обиските в южната провинция Бавария са проведени във вторник в 50 имота, свързани с 55 заподозрени на възраст между 18 и 73 години, съобщиха вътрешният министър на провинцията Йоахим Херман и министърът на правосъдието Георг Айзенрайх.

Те са обвинени в получаване на видеозаписи, показващи тежко и жестоко насилие над деца, включително бебета, предава БГНЕС.

В провинция Саксония миналата седмица в град Кемниц и околностите му бяха извършени обиски в домовете на 36 заподозрени, обвинени в притежание, купуване или разпространение на детска порнография, съобщиха от полицията.

Междувременно следователите в западния град Вупертал съобщиха, че са идентифицирали около 100 заподозрени в рамките на разследването срещу двама мъже, обвинени в сексуално насилие над деца на възраст от едва пет месеца.

Двамата първоначално заподозрени, на възраст 22 и 44 години, са обвинени в злоупотреба с деца в периода 2016-2021 г., както и в това, че са фотографирали и филмирали нападенията.

Новите заподозрени са обвинени в получаването на получената в резултат на това детска порнография, съобщиха разследващите в сряда.

Твърди се, че децата са били на възраст между пет месеца и 12 години.

През последните години Германия беше разтърсена от няколко сериозни случая на сексуално насилие над деца.

По-рано този месец следователите съобщиха, че са идентифицирали 439 заподозрени педофили в рамките на разследване на огромна мрежа за детска порнография, свързана с град Бергиш Гладбах.

През 2020 г. бяха арестувани 11 души по подозрение в сексуално насилие над деца и заснемането им, след като видеоклипове и снимки бяха иззети от мазето на 27-годишен мъж от град Мюнстер.

При по-ранен скандал в Люгде, на 125 км от Мюнстер, няколко мъже в продължение на години са насилвали деца в къмпинг.

През 2020 г. правителството определи по-строги наказания за използване и споделяне на детска порнография като част от борбата срещу насилието над деца.