Кръг-чудо се появи в Китай

Никой не е видял и чул как е направена пиктограмата на дъното на езерото Цинхай

Мистика
16:57 - 15 Април 2019
6032
Кръг-чудо се появи в Китай

Тази година сезонът на житните кръгове в Англия още не е открит, което е значително забавяне в сравнение с предходните 20 години. Един-единствен красив кръг с ясна картина, изобразяваща очите на сова, се появява в началото на февруари 2019-та върху снега в района на Уилтшир. Това е мястото на традиционно „възникване” на житните пиктограми.

Друга пиктограма се появява отново през февруари в Холандия. Тя съдържа седем кръга, подредени един над друг, като от двете страни на всеки има по две точки с изключение на петия кръг, където точката е само една.

Третата пиктограма тази година се оказа в Китай. И тя като английската не е върху зелено поле. Нейното местоположение е дъното на езеро с кристално чисти води. Пиктограмата изобразява сложен кръг с диаметър от около 100 метра и сложно съчетание на геометрични фигури. Забелязана е за пръв път на 12 април 2019 г. от жители на селище близо до езерото Цинхай. Никой обаче не е чул, нито е видял как красивата кръгла фигура е направена на дъното под водата. Не са регистрирани в райони нито полети на самолети, вертолети или други летателни апарати. Не са чути шумове, не са забелязани светлини, а още по-малко необикновени присвяткания, които често са смятани за НЛО. Около фигурата няма никакви следи, тя сякаш е паднала от небето.

Известно е, че българският архитект Мариана Везнева от 2004 г. разчита посланията в необикновените фигури в полята на Англия и другаде по света. Те са послание към човечеството от Великото Бяло Братство от Шамбала, което бди над човешката еволюция, казва архитект Везнева. Тя многократно подчертава, че в пиктограмите се съдържат призиви и предупреждения към човечеството да загърби надпреварата за богатство и власт, и да се върне към изконните ценности на взаимопомощта, любовта и братството като единствен спасителен път за живота на Земята.

Цинхай е най-голямото и най-високото езеро в Китай, разположено на 3200 метра надморска височина в централната част на страната. Заема 5 694 квадратни метра площ. Цинхай е безотточно солено езеро в Тибетското плато. В него се вливат 23 реки.