Криско и Цвети разделени?

Новини
12:39 - 29 Септември 2021
9166
Криско и Цвети разделени?

Като пълна измишльотина определя Криско новината, че се е разделил с Цвети. Изпълнителят отрече напълно слуховете, които не разбира откъде са се появили. Цвети и Криско наскоро отпразнуваха втори рожден ден на дъщеря си Амая, а синът им Даниел е едва на няколко месеца.

Преди няколко дни сайт написа, че двамата ca имали ceриoзни прoблeми във връзкaтa cи oт дocтa време нacaм, нo Цвeти вce се нaдявaлa, чe нeщaтa щe се oпрaвят. Cлeд пocлeдния cкaндaл, бившaтa cтюaрдeca се изнecлa oт дoмa заедно c двете им деца.

"Много често ми задават въпроса как успяваш с двете деца?! Не съм жената чудо, нямам суперсили и не съм измислила хапче за оцеляване. Каквото е при мен, такова е и при вас", обясни преди време Цвети в мрежата.

Тя споделя, че няма кой да й помага, не използва услугите на бавачки, бабите също не могат да се включат в ежедневните грижи. Изкусителната красавица е на мнение, че бащата трябва да се включва. В нейния случай това е почти невъзможно.

"Бащата не трябва да помага с децата и домакинството. Това би значело да прави нещо, което по право не му е отредено. А това не е така! Децата, къщата, семейството, те са точно толкова мъжка работа, колкото и женска, затова за създаването на едно дете има нужда от двама. За отглеждането му - също", излива душата си Цвети, подкрепена от стотиците майки, които я следват в мрежата.