Кристиан Костов съвсем джендъряса заради руския Харви Уайнстийн

Легенди
17:21 - 16 Юни 2020
12786
Кристиан Костов съвсем джендъряса заради руския Харви Уайнстийн

Полово неопределената визия на героя ни от „Евровизия” Кристиан Костов съвсем се е задълбочило по време на коронавирусната изолация. Нашенското русначе пусна промо материали за бъдещия си албум, на които тотално е „джендърясал” по мнение на многобройните му фенове.

Всъщност новият имидж на таланта от Москва е дело на мастития руски музикален продуцент Алберт Мотил. 160-килограмовият откривател на певчески таланти, който между другото е отявлен гей, лично настоял нашето момче да поддържа полисексуален образ.

Мотил, който има над 300 изпълнители в различните подразделения на звукозаписната си империя, работи предимно с бившите съветски републики в Азия и Израел. Именно в Обетованата земя той разчитал да пласира Кристиан. Там, както е известно, транс модата избуява от десетилетия след победата на Дана Интернешънъл също на „Евровизия”.

Злите езици разбира се шушукат, че Мотил имал и лични мотиви да смени имиджа на Костов. Според слуховете в музикалните среди могъщият продуцент е нещо като руски Харви Уайнстийн, само дето си пада по млади момченца и никак не се свени да ги кани на дълги ваканции в имението си по поречието на Волга.

Нежното българо-руско момче Кристиан идеално попадало в таргет групата на Мотил и Костов вече е получил предупреждения от доста опарили се млади изпълнители да внимава с удовлетворяването на претенциите на продуцента.