Кубрат: Джошуа е страхливец, ще го бия брутално

"Аз съм много по-прецизен и умен боксьор", самопохвали се Пулев

Спорт
11:26 - 05 Май 2020
2089
Кубрат: Джошуа е страхливец, ще го бия брутално

Кубрат Пулев отсече, че съперникът му Антъни Джошуа е страхливец и ще бъде надвит брутално. Кобрата смята, че британският спортист заради това избрал Лондон за терен на двубоя.  

"Да избереш мястото на двубоя е за страхливци. За тези, които повече говорят, отколкото да действат", каза Кобрата в интервю за Sky Sports.

"И на всички е ясно защо го направи. Защото го е страх. Няма друга причина. Защо трябва да е в Лондон? Защо да не е на друго място? Сами си отговорете на това!", ядосва се Кобрата.

"Ние предложихме различни места - от Истанбул до Лас Вегас, от Ню Йорк до Саудитска Арабия. И получихме отговор, че Джошуа ще излезе срещу мен само в Лондон. Аз никога не съм искал това да стане в София", отбелязва Пулев.

"Аз съм много по-прецизен от него и по-умен боксьор. Ще го бия, брутално", допълва Пулев.

Според българина няма шансове за обединителен бой с Тайсън Фюри.

"Не може да се бие с Фюри, защото има подписан договор да се бие с мен. В него е предвидена доста сериозна компенсаця. В същото време Фюри има договор за трети мач срещу Дионтей Уайлдър. Нито аз, нито Уайлдър ще се откаже от боя си. Каквито и маньоври да прави Еди Хърн и каквито малки игрички се опитва да играе, аз ще се изправя срещу Джошуа и ще го победя! Написано е на звездите!", казва Кобрата.
Той не се страхува от коронавируса и е готов на бой и при закрити врати.

"Дори тогава ще е интересно. Да, наложи се да отложим всико за малко, но очаквам в скоро време да се срещнем на ринга. Имаме подписан договор и заради това смятам, че мачът ще е до края на годината. Ще бъде много хубав мач, който ще покаже на света кой е по-добрият боксьор", допълва Пулев.