Лех Валенса се страхува от извънземни

Бившият полски президент предрича нашествие на НЛО на Земята

Мистика
17:49 - 29 Март 2019
1758
Лех Валенса се страхува от извънземни

Бившият полски президент Лех Валенса, който управляваше страната от 1990 до 1995 г., изненада с последното си изявление. Говорейки пред група сънародници в град Кросно, политикът внезапно започна да говори за неидентифицирани летящи обекти и възможността за извънземно нашествие на Земята. Оказва се, че бившият държавен глава на Полша не само вярва в извънземния живот, но и смята, че е потенциално опасен за човешката раса.

Според Валенса във Вселената има три вида интелигентен живот, а хората, уви, все още са на най-ниското ниво. Това означава, че по-напредналите извънземни лесно ще завладеят Земята, ако желаят. Валенса е убеден, че зелените човечета са способни да върнат човечеството пет хиляди години назад в развитието и на хората да им се наложи да започнат отначало. Освен това бившият президент смята, че четири или пет пъти в цялата история на Земята хората вече са достигнали поне същото ниво на развитие, каквото имаме днес, но нещо непрекъснато хвърля цивилизацията ни назад в социално-историческото време. Доказателство за това са многобройни древни артефакти, открити при археологически разкопки в различни части на света. Валенса подозира, че блокирането на земната цивилизация се дължи на агресивните извънземни, които всеки път са възпирали нашите предци да продължат напред в развитието си, тъй като това не е част от плановете им да колонизират нашата планета.

Удивителното изявление на полския политически лидер поставя въпроса за това откъде Валенса се информира за извънземни същества и дали той не знае нещо повече от официалната информация, която отрича съществуването на НЛО. Други пък отдават изявлението му на напредналата му възраст от 75 години.