Лена е втора в 24-и МИР? Съди Слави днес

Бившата говорителка на кабинета "Петков" внася искова молба за пошлото "Уморена кака Лена"

Политика
13:07 - 28 Февруари 2023
2361
Лена е втора в 24-и МИР? Съди Слави днес

ПП-ДБ се регистрира за предстоящите предсрочни парламентарни избори в 24-и МИР в София, където водач е лидерът на "Да, България" Христо Иванов, а втора, ако се съди по снимката, предоставена от нея, е бившата говорителка на кабинета на Кирил Петков Лена Бориславова. 

В списъка с кандидат-депутати от т.нар. жълтопаветен район влизат още д-р Таня Андреева, предложението на БОЕЦ за гражданска квота Иван Калчев - Глиги, бившата тв водеща Искра Ангелова, Стоян Михалев и още знакови лица.  

Междувременно Бориславова съобщи, че в 13,30 в СГС внася искова молба за клевета и уронване на името заради пошлото изстъпление в телевизия "7/8 ТВ" на Слави Трифонов "Уморена кака Лена".

"След сценаристите следват още няколко срещу мними обществени говорители и жълти медийни бухалки. Има как и Има кой да прави политика по друг начин, без главоломна корупция и кражби, както и политическа сатира с интелект и в границите на човешкото достойнство. Зависи от всички нас", зарече се екс началничката на правителството на Кирил Петков.