ЛиЛана на разпит за Васил Божков

Поп звездата бе спрягана за любовница на бизнесмена

Актуални новини
19:58 - 25 Април 2020
12582
ЛиЛана на разпит за Васил Божков

Поп звезда, за която се твърди, че е била в обкръжението на обвиняемия бизнесмен Васил Божков, е била привикана в националното следствие, твърди "24 часа".

По неофициална информация става дума за ЛиЛана. Засега не е ясна причината. Една от версиите е, че е извикана на разпит по делото на бизнесмена, срещу когото има 11 обвинения.

"Нямам представа, обърнете се към говорителя на главния прокурор", каза един от прокурорите по делото "Божков".

От години в медиите, които отразявaт светския живот у нас, се пише, че ЛиЛана, чието истинско име е Лиляна Христова Деянова, е интимна с бизнесмена. Самата тя в интервю през 2009 г. казва следното: „Аз да съм любовница на Васил Божков? Не мога да бъда ничия любовница, може да съм му гадже. Щастлива съм, чувствам се добре с човека до мен. Чуваме се по 10 пъти на ден, ако се случи нещо хубаво или лошо, първо за него се сещам. Годините, в които съм с него, бяха важни и за моето развитие. Важна беше средата, а той беше моята среда”. 

Миналата година името на красавицата нашумя покрай фирма на софтуерни компании, кандидат за доставчик за събиране пътни такси.

Миналата година първо Lupa.bg съобщи, че компанията "Телетол" АД, собственост на кипърска офшорка и на стартъп компания, собственост на певицата ЛиЛана, стана вторият национален доставчик на услуги за електронно събиране на пътни такси. Дотогава единственият доставчик на услугата беше "Интелигентни Трафик Системи" ЕАД.

Договорът между Агенция "Пътна инфраструктура" (АПИ) и специално регистрираното през февруари 2019 г. акционерно дружество "Телетол" е подписан на 14 май 2019, съобщиха тогава от Националното тол управление.