Лили Иванова тръгва на турне 

Примата радва фенове с 12 концерта, готви нови хитове

Култура
18:04 - 11 Февруари 2019
9520
Лили Иванова тръгва на турне 

Примата на родната естрада Лили Иванова е подготвила подарък за верните си фенове - през 2019-та тя ще ги радва с цели 12 концерта из страната. Певицата тръгва на национално турне от 29 март из цяла България, като най-големите спортни зали и открити театри в страната вече се готвят да я посрещнат. 

Лили стартира турнето си на 29 март в старата столица Велико Търново и завършва с два концерта в София – на 8 и 9 декември в зала 1 на НДК.
В старопрестолния град Лили ще пее в Двореца на културата и спорта „Васил Левски“. 

Концертът в Бургас предстои на 16 април в спортната зала „Младост”. Варненските почитатели на Лили ще могат да я чуят на 30 юни в летния театър.

За първи път от 2015 г. ще имат удоволствието да чуят и видят голямата Лили Иванова в Габрово – на 30 март в спортната зала „Орловец”, в Ямбол – на 17 април в спортната зала „Диана”, и на 8 май в Шумен – за първи път в „Aрена Шумен“.

Феновете на Лили ще се насладят на песните й и в Гоце Делчев, където не е пяла от 10 години. Сега тя ще извиси глас на градския стадион. Нови, още по-силни изживявания предстоят на 8 април в спортния комлекс „Неврокоп Aрена”.

На 1 юни е концертът в Хасково, в спортната зала „Дружба”, където Лили пя за последно през 2017 г. Естествено, Лили ще пее и в европейската столица на културата. Това ще се случи на 17 септември в Античния театър.

На 21 юни „За тебе бях“, „Вкусът на греха“ и още от най-доброто на Лили Иванова ще звучи в един специален формат, в „Лебед" край езерото в Панчарево.