Lupa.bg видя: Бившият на Мариана Векилска – в листата на ГЕРБ

Ексклузивно
13:30 - 17 Октомври 2019
15631
Lupa.bg видя: Бившият на Мариана Векилска – в листата на ГЕРБ

Бившият съпруг на тв журналистката Мариана Векилска – Симеон Колев, е в листата на ГЕРБ за общински съветници в София, видя репортер на Lupa.bg. Радиоводещият е поставен под №24 и така има реален шанс да влезе в Столичния общински съвет.

Мариана, която заряза „Тази събота и тази неделя” по Би Ти Ви, за да започне работа към Европейската комисия в Брюксел, се раздели със Симеон още през лятото на 2015-а, но останаха приятели в името на двете си деца – 14-годишният Момчил и кака му Габриела, която преди две години завърши висшето си образование в Холандия.

В общинската листа на управляващата партия се открояват и други познати лица – например близкият до Меглена Кунева – Прошко Прошков, който поставен под номер 24 по предложение на СДС.

Сред кандидат-общинарите е и настоящият старейшина Йоанна Драгнева. Пеещата актриса фигурира под №32, която поставя под въпрос дали отново ще е част от СОС. Досега бившата любима на комика Ненчо Балабанов участваше в комисиите по здравеопазване и социална политика; опазване на околната среда, земеделие и гори; образование, култура, наука и културно многообразие.