Майката на шофьора от адското меле в Пловдив - служител в КАТ (СНИМКИ)

Катастрофиралият "Рейндж роувър" е изтръгнал огромно дърво с корените

Новини
11:22 - 13 Май 2024
8022
Майката на шофьора от адското меле в Пловдив - служител в КАТ (СНИМКИ)

21-годишният шофьор с мощния "Рейндж Роувър", който предизвика касапницата тази нощ на бул. "Руски", е син на служителка в КАТ-Пловдив. Тя работи като системен оператор в направление "Регистрации".

Как се изтръгва такова огромното дърво с корените? Ударът е бил толкова жесток, че се чудя как изобщо и двамата спътници отзад в джипа са живи. Това коментира пред "24 часа" съседка, която тази заран е видяла останките от жестоката катастрофа на бул. "Руски", при която на място загинаха 21-годишният водач на джипа, момиче на 20, а други двама, които са се возили на задната седалка са в тежко състояние.

"Не беше за гледане", каза съседка, която е видяла мелето. По думите й мощният "Рейндж роувър" се е усукал около огромния ствол и се е разцепил на две. Настилката е била мокра, а джипът се е движил с 200 км/ час.

"С кой акъл родители поверяват на 21-годишния си син такова мощно и скъпо возило? И с кой акъл пък водачът посред нощ се движи с такава скорост? Добре, че не е имало хора в този ранен час. Касапницата щеше да е още по-голяма", коментират хора от близките блокове, които са се събудили около 3,30 часа от мощния трясък.

Цяла бригада работници на "Чистота" и "Градини и парксове" до късно разчистваха изпочупените дървета от сблъсъка. Металното ограждение в разделителната ивица е сплескано до неузнаваемост.

Снимки: Радио Пловдив