Маколи Кълкин се изчисти от дрогата, щастлив е като баща

Шоу
22:40 - 11 Април 2022
6406
Маколи Кълкин се изчисти от дрогата, щастлив е като баща

За Маколи Кълкин вече спокойно може да се каже, че животът му се развива повече от добре. След като загърби миналото си, изпъстрено с наркотици и алкохол, миналата година той стана баща за първи път. Сега актьорът споделя още щастливи семейни новини. Заедно с Бренда Сонг, с която вече са сгодени, съвсем наскоро са отпразнували първия рожден ден на сина им Дакота.

Тримата заедно са си организирали пътешествие до Сан Диего, където се намира посветеният на детското шоу "Улица Сезам" тематичен увеселителен парк Sesame Place.

И е очевидно, че цялото семейство се е забавлявало изключително много. Това се вижда от снимката, която Маколи качи в Инстаграм профила си. В описание към нея той споделя благодарността си към хората, които са организирали първия рожден ден на Дакота там.

"Те сбъднаха мечтата на едно малко момче. А и синът ми също си прекара чудесно", добавя шеговито 41-годишният татко. И изглежда че покрай забавленията със сина си сега, осъществява мечтани моменти, които самият той не е имал като малък.

На снимката и двамата родители са облечени с еднакви тематични тениски на "Улица Сезам" и позират широко усмихнати до героя Елмо, един от любимите на децата от поредицата.