Малката Цека поиска Божков и Попов да изпеят "Левовете в марки"

Общество
09:17 - 08 Юли 2020
4560
Малката Цека поиска Божков и Попов да изпеят "Левовете в марки"

Бизнесменът Цветомир Найденов, по-познат като Малката Цека, отново разсипа дубайските залпове на бившия си съдружник Васил Божков. Тази сутрин олигархът вкара ортака си Георги Попов в кадър, за да отправи поредните си обвинения срещу правителството. Ето и светкавичния отговор на Найденов, който си пожела да види как Божков и агент Китин пеят заедно "Левовете в марки" заради тазсутрешното клипче:

"Преди два дни написах, че Васил Божков ще извади Жоро Попов - Китин и ще го заснеме като свидетел и познах.

Гледайки видеото на Китин, веднага в главата ми възникват 3 основни въпроса :

1. Черепа предостави документи, че е теглил от Уникредит 67 млн лева....може ли, мило Черепче, да предоставиш документи как тези левове са станали на 500 еврови банкноти? 

2. Всички знаем, че Жоро Попов - Китин е агент на Държавна сигурност. Това, което не знаем е кога и как е развил свръхестествените способности да вижда от колата как Васил Божков влиза без проверка вътре в сградата на Министерство на финансите? 

3. От офиса на Васил Божков до Министерство на финансите с кола е не повече от 3 минути път. Какво толкова важно и неотложно е имало да се обсъжда в колата, вместо Китин да го изчака в офиса пиейки кафе и закачайки секретарките на Черепа? 

Предизвиквам Чери и Кити, както е модерно напоследък, да изпеят изпеят на два гласа известната песен на Сашка Васева “ Левовете в марки” . Предлагам лека редакция на припева :

Левовете в евро сменям аз,
Влади за да черпя в този час,....

Така най-после ще имат съвместен клип

#бъдетеизлъгани
#чери&кити
#оборотнатариза".