Малкия Мук продължава да дерибейства в Поморие

Собственикът на „Чико”, изкъртил главната улица в града за два чадъра, пак извади масите навън

Новини
09:17 - 02 Август 2020
10054
Малкия Мук продължава да дерибейства в Поморие

Бизнесменът Елиан Тодоров, известен в Поморие с прякора Малкия Мук, който държи най-старото заведение в града, поправи глупостта, която беше сътворена за забиването на няколко чадъра в центъра на града. Бяха разбити плочките на главната улица, за да се поставят чадъри за масите отпред.

Фирмата, която се идентифицира с „Red Club”, по-известно в града като „Чико”, е на името на съпругата на Тодоров, но по думите на местни жители реално той управлява бизнеса.

Плочките вече са възстановени, чадърите са монтирани върху тежести, както е редно да се направи, а от заведението са платили солена глоба, след което им е разрешено да извадят масите отново, разкрива Флагман.бг.

Поморийци разказаха, че това заведение съществува от десетилетия и е може би най-старото в града. Преди години отвън е имало много маси, но постепенно са свити до около десетина, защото в полицията и в Общината валяли оплаквания от недоволни граждани заради денонощния шум под прозорците им.

Допреди няколко години самото „Red Club”е работило денонощно и тук са се събирали всякакви весели компании, които купонясвали до зори.

В момента то е затворено нощем, но магазинчето за алкохол и цигари до него работи. Това е и причината шумовият терор да не спира, защото същите весели компании си купуват пиене и удобно се разполагат на масите пред заведението, където веселбата продължава до зори.