Мариана Попова и Плачков оплюха родното море

Новини
14:47 - 04 Август 2020
5432
Мариана Попова и Плачков оплюха родното море

Мариана Попова и половинката й Веселин Плачков се възмутиха от родното море, защото им било много скъпо. Артистичното семейство се прицелило в почивка в най-добрия петзвезден хотел на град Обзор, но след като станало ясно, че няма да минат про-боно, както се надявали, се оплакаха, че са им поискали 5 хиляди лева двуседмична почивка в Обзор.

Според информацията популярната двойка заедно с малката им дъщеричка решили да прекарат лятната си почивка в Обзор. Спрели се на топ хотел на първа линия. Цената обаче, бързо отказала семейството от плажуването.

"Това са пари, което нито едно нормално българско семейство не може да си задели за лятна почивка", недоволства певицата. И раздразнена допълва, че заради алчния хотелиер сега е възможно ваканцията на семейството да пропадна тотално. И вместо да отдъхнат край морето, да трябва да прекарат почивните дни в Плевен.

Въпросният хотел е 5 звезди и струва 370 лева на стая, която е за двама възрастни и дете, за ултра ол инклузив. Прости изчисления показват, че за 5 дни двойката трябва да се бръкне с малко под 2 бона, сума, която е по-евтина от хонорара на Попова за едно клубно участие.