Мария Габриел: Борисов поиска прошка, благодарим на всички, които ни я дадоха

Спечелихме вота с честност, а не с фалшиви новини, каза евродепутатката от ГЕРБ

Политика
21:33 - 26 Май 2019
3118
Мария Габриел: Борисов поиска прошка, благодарим на всички, които ни я дадоха

Зад всяка своя дума заставам зад работата си. Това беше мотото на цялата ни кампания. Премиерът Бойко Борисов каза, че имаме само един ден за прошка. Благодаря на всички българи, които ни я дадоха. Ние спечелихме тези избори с честност, а не с фалшиви новини. Това заяви водачката на листата на ГЕРБ за евровота Мария Габриел. 

По думите й, ГЕРБ и СДС, са излезли в кампанията с откритост към всички теми. "Тя беше положителна и това ни отличи", подчерта Габриел. И обеща тя да продължи - за да се вижда ясно как България се развива. 

"Българите показаха ясно, че на фалша не вярват, че не вярват нито на фалшиви обещания, нито на фалшиви новини, нито на компромати", добави екскомисарката по дигитализацията. И благодари на избирателите, които не са се поддали на внушенията от опозицията. 

След внимателен анализ на изпратените послания към избирателите, Габриел обеща да има анализ и на самите избори, който ще бъде представен във вторник от премиера Бойко Борисов след заседание на Изпълнителната комисия на ГЕРБ.