Марков: Репликите на "Възраждане" приличат на женска хистерия

Циничните нападки в пленарна зала са непоносими, заяви новият лидер

Новини
13:11 - 21 Юни 2024
1991
Марков: Репликите на "Възраждане" приличат на женска хистерия

Величие смята, че е прецедент Народното събрание да решава кой да иде на срещата в НАТО. Господин Главчев трябва да си поеме отговорността, заяви Николай Марков, а парламентът не е органът, който трябва да вземе това решение.

И Марков разказа за председателския съвет, на който е обсъждано писмото на Димитър Главчев. Министерски съвет трябва да реши кой да ни представлява на срещата на НАТО, според лидера на "Величие".

Николай Марков обясни, че "Възраждане" са гласували против собствения си кандидат за шеф на временната комисия за правилника на НС. Не разбирам защо упрекът е към нас, подчерта той.

В бъдеще "Величие" ще подкрепят законите в полза на хората. Нямаме договорки с ГЕРБ и ДПС, увери Марков. А репликите от страна на "Възраждане" му приличали на женска хистерия.

"Величие" ще подкрепят идеята на "Има такъв народ" в Народното събрание да се влиза след тест за наркотици. Ще подкрепят и разумни идеи на "Възраждане".

Марков каза, че не участват в задкулисни преговори с никого, заради това и за съставянето на кабинет от 50-то Народно събрание "Величие" ще изчакат да видят как ще се развият нещата.

Още от началото на работата на Народното събрание "Величие" вече не издържали на циничните нападки в пленарна зала. Честен и откровен съм, сподели Марков.

За натиска и компроматите, с които го шантажирали, Николай Марков както и вчера, бе лаконичен и не каза от къде идват. Не разкри и какви са, защото "някои хора можели да не издържат".

Искаме да дадем нов тон в парламента, каза Марков.