Мартин Димитров: Христо Иванов показа най-висок морал след изборите

Според депутата правителството на Денков е паднало, защото ПП-ДБ са поставили на масата темата за регулаторите

Политика
19:55 - 22 Юни 2024
2677
Мартин Димитров: Христо Иванов показа най-висок морал след изборите

"Ние трябва да проведем един честен вътрешен разговор по въпросите, които хората поставиха, по въпросите, които тези 300 000 наши избиратели, отдръпвайки се, поискаха от нас. Този разговор ще бъде оздравителен и ще ни покаже по-добрият път оттук нататък", това отговори депутатът от "Продължаваме промяната - Демократична България" Мартин Димитров на въпрос дали двете партии ще останат коалиция. 

"Това е седмият мандат, който Бойко Борисов получава последните 4 години. Той е опропастил предишните шест, плюс е свалил две правителства", смята Димитров.

Според него правителството на Денков е паднало, защото ПП-ДБ са поставили на масата темата за регулаторите.

"ГЕРБ и ДПС ще направят всичко възможно, за да не изпуснат властта", каза още депутатът от ПП-ДБ в предаването "Говори сега" по БНТ. 

"Христо Иванов взе най-моралната позиция след тези избори - пое отговорност, подаде оставка и от лидерския пост на "Да, България" и напусна Народното събрание. Има вътрешни проблеми, които трябва да бъдат решавани и трябва да бъдат поставени и той това прави в момента. Например завоят надясно, който той обяви не беше направен до край, а от това има нужда България. Само десните политики ще изведат България на по-високо ниво", категоричен е Димитров.