Маските паднаха: Гарванът Михаела Маринова е победител! (СНИМКИ)

Жана Бергендорф се оказа Розата, Маги Джанаварова - пя като Пчелата в "Маскираният певец"

Любопитно
23:13 - 07 Декември 2019 (обновена)
28146
Маските паднаха: Гарванът Михаела Маринова е победител! (СНИМКИ)

Цели четири маски паднаха тази вечер, а победител в първия сезон на шоуто "Маскираният певец" е Гарванът, зад който се криеше певицата Михаела Маринова.


Гарванът успя да заблуди всички членове на журито и остана енигма до последния момент. За него имаше различни предположения - от Поли Генова до Крисия.


Розата остана на почетното второ място. А зад бодливата красавица се оказа, че се крие Жана Бергендорф. "Аз съм победител с факта, че съм тук, на тази сцена и че цяла България обича образа ми", каза прочувствено певицата. Тази вечер тя впечатли журито и публиката с изпълнението си на хита на "Куин" "We Аre The Champions".


Жана също остана мистерия за журито в лицето на Мария Илиева, Гала, Ники Кънчев и Герасим Георгиев-Геро. Предположенията бяха за Роберта, Есил Дюран и Михаела Филева. 


На трето място се класира Пчелата, зад чиято маска се показа Маги Джанаварова. Победителката от третия сезон на „Мюзик Айдъл“ благодари на всички, които са я подкрепили с гласа си.
В унисон с настъпващите празници, Пчелата избра да изпълни тематичната песен “All I Want For Christmas Is You” на Марая Кери. 


Пчелата бе разпозната единствено от Мария Илиева. 


В събота вечерта бе грандиозният финал на "Маскираният певец", като накрая останаха само маските на Гарванът, Пчелата, Розата и Тиборга. Първата свалена маска тази вечер бе тази на Тиборга, зад която се оказа, че се крие Филип Аврамов. Актьорът свали за втори път маската си в шоуто "Маскираният певец." Тази вечер се оказа, че той е Тиборга, който преди седмици се завърна на сцената по желание на един от спонсорите на шоуто, тъй като е техен любимец. Популярният актьор влезе в началото на шоуто като Бика, но свали маската малко преди финала. 


Шоуто, в което всички внимаваха да не ги разкрият, а водещите да не ги глобят, се радваше на огромен зрителски интерес.


На старта на "Маскираният певец" продуцентът Магърдич Халваджиян обяви, че са предприети  безпрецедентни мерки за опазване на тайната на самоличността на 16-те известни личности, които участваха в шоуто“.

Тази вечер на финала Халваджиян съобщи новина, свързана с новия сезон на имитаторското шоу "Като две капки вода". Той обяви, че в осмия сезон на предаването се дава възможност на един от зрителите да бъде осмият участник в шоуто.

Малко преди финала на "Маскираният певец" водещите Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека помолиха публиката да стане на крака и да почете с аплодисменти голямата Стоянка Мутафова, която си отиде от този свят навръх Никулден.


Ето кои бяха и останалите участници в "Маскираният певец":

 * Пилето – Дивна (поп певица)

 * Принцесата – Алисия (поп-фолк певица)

 * Кукерът – Ненчо Балабанов (актьор, тв водещ, певец)

 * Шапката – Къци Вапцаров (тв водещ)

 * Бухалът – Валентин Михов (футболен функционер, бизнесмен)

 * Лъвът – Албена Михова (актриса)

 * Пеперудата – Прея (поп певица)

 * Шотландецът – Юлиян Константинов (оперен певец)

 * Бикът – Филип Аврамов (актьор)

 * Звездата – Енчо Данаилов (актьор, тв водещ)

 * Рицарят – Димо Алексиев (актьор)

 * Коконата – Джулиана Гани (модел)

 * Паунът – Иван Звездев (кулинар, тв водещ)