Мъжки ласки: Дарин Ангелов награби Вергов и го целуна в устата (СНИМКИ+ВИДЕО)

Шоу
14:17 - 22 Март 2022
5393
Мъжки ласки: Дарин Ангелов награби Вергов и го целуна в устата (СНИМКИ+ВИДЕО)

Дарин Ангелов скочи в скута на колегата си и приятел Юлиан Вергов и страстно го целуна в устата пред очите на поне 2 милиона зрители, които в понеделник вечерта гледаха шоуто "Като две капки вода".

Дарко, който успешно се превъплъти в образа на изкусителната поп фолк дива Камелия, така се увлече в изпълнението на емблематичната й песен от близкото минало "Луда по тебе", че награби втрещения Вергов, който е член на журито и му каза в очите: "Обичам те, Юли!"

Вергов остана като стъписан до края на изпълнението, а след него дълго три червилото си от устните си. В крайна сметка, въпреки останалите любопитни изпълнения, Дарин Ангелов стана победител на вечерта.

Юлиан Вергов изигра умело сценка, че се чувства неудобно от ситуацията, още повече, че познава семейството на Дарин и съпругата му. Вергов обаче не остана длъжен на Дарин и разказа, че го е виждал често да се разхожда в женски дрехи в дома му.

С палава усмивка и все още превъплъщавайки се в образа на Камелия Ангелов се обърна към колегата си от сцената: "Е, сега вече всички ще знаят за нас." 

„Подходих изключително отговорно към образа си. Благодарен съм на Камелия, която малко преди предаването ми писа: „Успех, Даре!“. Надявам се, че не съм я разочаровал. Тя е много щур и див изпълнител", коментира днес Дарин Ангелов.

„Три конкретни неща ме караха да се чувствам неудобно. Започваме от високите токчета и от това колко стискат пръстите на краката. Много убива, чудя се как жените ходят с тези обувки? Другото – бюстът. Казах, че след изпълнението на Сано, този бюст вече има име – той се казва: „Гери Никол“. Бях с него, но се чувствах странно, признавам си. Започнах да разбирам, че жените наистина са по-силния пол. Третото – бяха специфичните мъжки подутини, които трябваше да приберем. А това беше изключително неудобно. Получих много похвали, но и много обиди на лични съобщения“, сподели актьорът.

„Той е страхотен професионалист и за него това е част от работата. А какво му коства, той си знае. Но видях една нотка на огромно щастие в негово лице. Не защото спечели лайфа, а защото направи нещо, което никога през живота си – нито в театъра, нито в киното, би направил", коментира Георги Низамов за представянето на Дарин.

И добави: "Смятам, че Дарко се справи най-добре с естетиката и пластиката на Камелия. И енергията, която трябваше да бъде канализирана. Той трябваше да влезе в атмосферата на един клуб, където се работи на ниво хората, които са в него и то в определено време на нощта. Дарко хвана това много добре и издържа от началото до края. И най-важното: хвана публиката, така че да избухне заедно с него.“