Месец без Денис Теофиков

Нещо за четене
17:05 - 26 Ноември 2021
2213
Месец без Денис Теофиков

Измина един месец от трагичната смърт на една от най-ярките ни музикални звезди - Денис Теофиков. За смъртта на Денис се изписа и изказа много от всякакви хора, които сипеха обвинения към неговия продуцент, към средата му, а и дори към приятелката му Алекса, която също събра доста хейт.

В инстаграм някои от близките на Денис споделиха, че им липсва много и не спират да мислят за него всеки ден. Алекс Робов, с когото бяха близки приятели, сподели на стори видео с песен на Денис, а в клипчето виждаме Денис да шофира скъп автомобил.

"Един месец без теб, тарикат! Липсваш ми много!", пише Робов, който обяви, че няма да има участия в рамките на целия месец ноември, за да почете паметта на Денис.

"Липсваш ми, любов моя! Обичам те, ангелче мое", пише пък Алекса, приятелката на Денис, която отнесе голям хейт, защото публикува постоянно снимки с покойния певец.

Наскоро тя адресира лошите коментари по неин адрес, като заяви, че тя страда много и това е начин да излее мъката си. Фенове на Денис я обвиниха, че търси популярност, а тя отрече и заяви, че ако е искала слава, то е щяла да публикува снимки и видеа с Денис приживе. Цеци Лудата Глава също си спомни за Теофиков в инстаграм, където сподели:

"Едни хора като мен мълчат, но не защото няма какво да кажат, а защото паметта на Денис Теофиков е по- важна от всичко, а други хора просто използват трагичния инцидент, за да нахранят егото си... Всеки говори тогава, когато момента настъпи, щом дойде моя... ще разберете!", заканва се Лудата глава. източник:vbox7