Миската Екатерина бивша любовница на Жоро Шопа

Новини
16:32 - 10 Декември 2021
17131
Миската Екатерина бивша любовница на Жоро Шопа

Бившата „Мисис България” и състезател по конна езда Екатерина Велчева, която тази сутрин се оплака по медиите, че не може да види дъщеря си, крие скандално минало. Екатерина е бивша съпруга на най-добрия български автомобилен пилот Румен Дунев. Двамата се разведоха след като Катя му кръшна с богаташа Жоро Шопа.

Жоро Шопа (в средата) е имал страстна връзка с Екатерина

Дунев научил за изневярата на жена си малко преди края на брака им, която търсила спонсор за участие в конни надбягвани и се запознала с милионера. Той освен, че й купил красив кон, я поканил и на вечеря. Така от дума на дума двамата станали любовници. Слуховете свързват Катя с човек на Евелин Банев – Жоро Шопа. Според източници на Lupa.bg двамата са изкарали бурен и страстен романс преди повече от 5 години. 

Катя и Румен трудно разделиха общото си богатство

След изневярата Румен Дунев сложил край на брак си с блондинката и преди години сви семейно гнездо с новата си жена Ани. Катя и Румен изключително трудно разделиха богатството, което натрупаха, но нямаха проблеми по въпроса за отглеждането на сина им Енрико. След развода Велчева сви семейно гнездо с Александър Кръстев, но и с него не й провървя и се разделиха. По думите ѝ 4-годишната й дъщеря е отвлечена от баща си, с когото Екатерина е разделена от една година.

На блондинката й върви само на скандали

Преди години Екатерина имаше пререкания и с втората жена на първи си мъж Румен. Повод за скандалите стана фамилията Дунев, която Катя носеше и след развода, а новата му жена искаше само тя да се представя с фамилията му. Двете жени се хванаха за косите и качваха жалки чатове във фейсбук, всяка права за себе си. В крайна сметка Катя се отказа от Дунева и вече се представя като Велчева, но дори и с тази фамилия не спират скандалите около блондинката.