Мистериозно завръщане: Мъж изчезва за 30 години и се връща без спомени

Никой не знае къде е бил

Мистика
22:38 - 17 Април 2024
9977
Мистериозно завръщане: Мъж изчезва за 30 години и се връща без спомени

През 1991 г. 63-годишният румънски фермер Василе Горгос изчезва безследно. Въпреки продължително издирване, той никога не е намерен и семейството му приема идеята, че е мъртъв.

Въпреки това, 30 години по-късно Горгош неочаквано се завръща у дома, шокирайки семейството си. За тяхна още по-голяма изненада той е облечен в същите дрехи, с които изчезва и няма спомен за отсъствието си.

Повторната поява на Горгош повдига много въпроси и даве повод за спекулации за тайните на паметта и времето. Как може да изчезне за 30 години и да се върне без никакви спомени за изминалото време?

Някои предполагат, че Горгош може да е попаднал в някакво изкривяване на времето или паралелна реалност. Други смятат, че той може да е бил отвлечен от извънземни или подложен на някаква форма на хипноза.

Каквато и да е истината, появата на Горгош напомня, че все още има много неща, които не знаем за човешкия ум и природата на времето.
Семейството на Василе се надява той да си върне спомените и да хвърли светлина върху случилото се с него през последните 30 години.