Модната 2019-а: Годината на голите бикини и лъсналите дупета (ГАЛЕРИЯ)

Коледен пуловер с цицки разби пазара в Англия

Новини
14:16 - 29 Октомври 2019
9048
Модната 2019-а: Годината на голите бикини и лъсналите дупета (ГАЛЕРИЯ)

За разлика от българските социолози, световните модни експерти са напълно единни в мнението си - отиващата си 2019-а е годината на ексцентричните и направо налудничави трендове в производството на дамски бикини. Все по-изрязани модели заливат бутиците и модните подиуми, което дори роди словосъчетанието "голи гащи".

Тъкмо бяхме започнали да свикваме с лъсналите дупета, когато австралийският бранд "Минимал Енимал" на бившия модел Тами Хемброу пусна на пазара невидим бански костюм. Стоката е рекламирана като "предназначена единствено за селфита край басейна" и се състои от няколко лентички с телесен цвят които едва прикриват интимните органи на потребителките.

Тами вече е мултимилионерка, след като продажбите по интернет на шантавото й изобретение надхвърлят 10 милиона. Цената на тези 3-4 квадратни сантиметра плат достига цели 73 паунда, като интересното е, че компанията не предлага възможност стоката да бъде върната.

"В 50-годишната си кариера във фешън индустрията не съм виждала нещо по-кичозно и неудобно, коментира модния тренд всесилната шефка на сп. "Воуг" Ана Уинтур.

Голите бански обаче не могат да се сравнят със скандала, който заформи във Великобритания коледен пуловер за 56 лири, който е украсен с шарка, напомняща... наниз от цицки. Творението на модка къща "Фелисити Феърлайл" се превърна в най-търсеният подарък за предстоящия празничен сезон, въпреки че беше брутално оплют от експертите.

Пуловерът с цицки е хит на коледния пазар