Момче в кома вижда неродените си братя и сестри

Мистериозната американска история разказва за златен отвъден свят

Мистика
13:17 - 26 Август 2019
3917
Момче в кома вижда неродените си братя и сестри

Светът е пълен с невероятни истории и разкази на хора за преживявания по време на кома. Някои безусловно вярват, че има по-фин свят, където може да се срещнат с починали роднини. Религията твърди, че има задгробен живот, в който отиват нашите души, чието съществуване обаче не е доказано от материалната науката.

Наскоро медиите в САЩ припомнят озадачаващ случай, свързан с разказите на момче от Северна Каролина. Семейството се возило след църковната служба в колата си, шофирана от бащата, бременната му съпруга и синът на име Ландън. Бащата забелязва приближаваща линейка, движеща се с много висока скорост. Мъжът не успява да избегне удара и двете коли се блъскат. Бащата умира на място, Ландън и майка му са откарани в болница.

Лекарите извършват спешна операция на детето, което е в безсъзнание. Майката бързо се възстановява. Лекарите предупреждават, че момчето може да остане в инвалидна количка цял живот. Когато след няколко седмици Ландън се събужда от комата, разказва невероятна история на майка си.

Той твърди, че се е срещал с баща си, както и с брат си и сестра си, които никога не са се раждали. По-късно майката признава, че има няколко аборта, но синът й не може да знае за това. Ландън добавя, че сред роднините си виждал ангели и други хора, за които нямал представа. Те се намирали в нещо като град от злато, стояли безмълвно и го гледали.

Ландън се възстановява напълно след катастрофата и твърдо вярва, че има друг свят, където може да се срещнат любими хора. Някой смятат, че тийнейджърът е измислил всичко, за да успокои майка си, докато други са убедени в съществуването на фини светове и различни от хората същества, за които науката не знае нищо.