МОРАЛ ЛИ? Девици от Отряд на удоволствията забавляват урода Ким Чен Ун

Бащата на севернокорейския диктатор вярвал, че сексът с млади жени ще му донесе безсмъртие, но умря от инфаркт на 70

Свят
17:12 - 04 Май 2024
17600
МОРАЛ ЛИ? Девици от Отряд на удоволствията забавляват урода Ким Чен Ун

Севернокорейският диктатор Ким Чен Ун си има харем за удоволствия и всяка година си избира по 25 девствени момичета, за да бъдат част от т.нар. "отряд на удоволствията".

Младите жени са избрани най-вече по външен вид и политическа лоялност, твърди 30-годишната Йонми Парк, която избяга от КНДР преди години.

Парк твърди, че е била проучвана два пъти, за да стане част от харема, но не е била избрана заради „семейния си статус“. „Те посещават всяка класна стая и дори отиват в училищните дворове, в случай че са пропуснали някое красиво момиче“, каза тя, цитирана от "Дейли мейл."

„След като намерят няколко красиви момичета, първото нещо, което правят, е да проверят семейния им статус, политическия им статус. Те елиминират всички момичета, които имат член на семейството, който е избягал от Северна Корея или имат роднини в Южна Корея или други страни.

Следващата стъпка е медицински преглед, за да са сигурни, че момичетата са девствени. Кандидатите, които преминат този тест, се подлагат на по-подробен медицински преглед, като дори и най-малкият дефект - като малък белег, може да стане повод да те изключат“, добави Парк.

Оказва се, че харемът от млади момичета е традиция за севернокорейските лидери. Бащата на Ким Чен Ун – Ким Чен Ир, вярвал, че „сексуалната интимност с млади тийнейджърки ще му донесе безсмъртие“. Той почина от масивен инфаркт през 2011 г. на 70-годишна възраст.