Нагласена работа: Тяна и Иво спечелиха "Един за друг"

Нещо за четене
22:38 - 20 Май 2021
13818
Нагласена работа: Тяна и Иво спечелиха "Един за друг"

"Един за друг" разочарова зрителите на Нова тв с финала си тази вечер. Тяна и Иво Пресолски спечелиха риалити предаването за влюбени двойки и то съвсем очаквано, видя Lupa.bg. Още от началото на шоуто двамата бяха определени като "връзкари", защото са гостували в предаването "Събуди се" на Нова тв, Тяна е собственичка на веригата козметични салони, където ходят голяма част от известните ни личности. Иво пък е братовчед на актьора Димо Алексиев. Отново шуробаджанащината излиза на преден план, роптаят зрителите.

В сметките си от началото на играта първите натрупаха 60 400 лв, а вторите – 88 430. Финалното изпитание се състоя в това двете двойки да застанат на ленти на няколко метра над земята и да се придвижват по трасето. Там ги чакаха 12 части от пъзел, който трябва да наредят след това. Пъзелът е снимка, запечатала важен момент от живота им. За Тяна и Иво това е фотография от първата им сватба, а за другите - от годежа им в „Дисниленд“.

"Каква изненада! Другият сезон няма да се гледа!", "Супер тъп финал! Миналата година беше много достоен, сега беше пълна пародия...", "И нагласеното шоу си пролича ", "Как пък тия дето все са по предаванията да говорят за салоните си, роднини на водещи и точно пък те са най-можещи?" - това са само част от коментарите за победителите. 

Бизнесдамата и фотографът все пак решиха да постъпят благородно и да споделят наградата си с двойката, която остана втора - Тина и Миро. Победителите обещаха да дадат половината от наградата на победената двойка.