Най-точният хороскоп за 2 септември

Астро
07:05 - 02 Септември 2022
3077
Най-точният хороскоп за 2 септември

На 2 септември Луната продължава транзита си през знака Скорпион. В сутрешните часове тя все още е в дисхармонични аспекти със Сатурн във Водолей и Уран в Телец. През втората половина на деня вече образува дисхармоничен аспект с Венера в Лъв, но и хармонични аспекти с Нептун в Риби и Плутон в Козирог.

Емоциите и днес са твърде интензивни, а като прибавим и напрегнатите аспекти между планетите общуването ще бъде все така нападателно и трудно ще бъде постигано някакво съгласие при решаването на организационни, финансови, енергийни и други важни държавни въпроси. Денят е неподходящ за капиталовложения, уреждане на финансово / банкови въпроси, създаване на нови организации / партии или коалиции, нови партньорства, бракосъчетания, раждане със секцио, изглаждане на отношения и т.н. Контролът на всички нива и днес ще е засилен, особено по пътищата и границите на страната.

Важни акценти за петъчния ден са енергетиката, здравеопазването, финансовите въпроси, борбата с престъпността и всякакви други кризисни ситуации за разрешаване. Луната в Скорпион ще „дълбае“ все по-надълбоко и ще изважда на повърхността всякакви тайни и информация за минали машинации. Възможни са както у нас, така и в световен план скандали за минали злоупотреби с власт, за финансови злоупотреби, секс скандали, прояви на насилие, тежки криминални престъпления и още инциденти, нова информация за минали убийства и други.

От 20:22 до 01:39 часа българско време на 3 септември Луната е „без курс“. В този интервал от време не се препоръчва взимането на решения за бъдещето, поемане на риск и важни действия, от които очаквате да се развият и имат успех в бъдещ план.

Петъчният ден е неблагоприятен за родените през трета декада на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от трета декада. В работата си бъдете стриктни и изпълнителни – там може да има известно напрежение. Склонни сте към дълбоки преживявания и драматизъм в емоциите. Не влизайте в конфликт с шефове и колеги, избягвайте крайности в поведението и критика.

Пазете авторитета си, доверие трудно се печели. А изгуби ли се доверие, почти е невъзможно да го спечелите отново. Ако ви предстои пътуване през почивните дни, вземете предпазни мерки срещу обири и течове в дома. По границите може да има напрежение и забавяния, които да ви изнервят. Шофирайте днес по-внимателно, не шофирайте в нетрезво / неадекватно състояние. Внимавайте също за травми или инциденти, за кражби или загуба на ценни вещи / пари. Денят за вас не е добър за работа с институции, скъпи покупки, сделки, изясняване на отношения, интимни срещи, нови връзки и поемане на какъвто и да е риск. Избягвайте непознати компании, употребата на алкохол и наркотици.

Петъчният ден е по-благоприятен за родените през трета декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби. Днес вие сте по-облагодетелствани от звездите.

Добър ден за научно-изследователска и творческа работа, дарения и подпомагане на болни и социално слаби хора, анализи, медицински изследвания, разрешаване на наследствени или банково-кредитни въпроси, разкриване на тайни и престъпления от работещите в службите за сигурност, възстановителни процедури, медитация, работа с психолог и т.н.

Енергията на Луната в Скорпион и хармоничните й аспекти с Нептун и Плутон е по-градивна за вас, независимо от интензитета на емоциите. По-сдържани сте външно и разумни в действията си, интуитивни и предпазливи. Имате добри шансове за придобивки и печалби. В личните отношения ще има повече топлота и разбирателство. Бъдете здрави!