Наталия Симеонова крие тялото в роби

Ексклузивно
15:55 - 14 Юни 2019
38379
Наталия Симеонова крие тялото в роби

Наталия Симеонова крие наедрялото си тяло в широки роби, видя репортер на Lupa.bg. Бившата водеща на „Море от любов” е напълняла неудържимо, като кантарът вече сочел над 100 кила, издаде пред Lupa.bg дружка на блондинката.

Феята на любовта тотално загубила битката с килограмите. Наднорменото ѝ тегло си личи от километри, въпреки че от женска суета дамата се опитва да прикрива сланинките с широки торбести дрехи. Откакто не се изявява на малкия екран, блондинката се е занемарила тотално от депресия и стрес.

Нервната ситуация бившата красавица туширала със здраво тъпчене на калорични манджи, които вече избуяват по тялото й. В края на 2015 г. нейното предаване „Предай нататък” слезе от програмата на Би Ти Ви и оттогава Наталия е без работа. Тя бе засечена от репортера ни из центъра на София, като привлече вниманието ни още с паркирането на големия си джип порше „Панамера“, а след това и с облеклото си. 

Най-сладникавата водеща в родния ефир вече е двойна от времето на „Море от любов” и тройна от студентските си години, ядосват се приятелите й. В опит да прикрие наедрелите телеса Симеонова обзавела гардероба изцяло с широки дрехи, които да поприкрият драматичното напълняване.

През 90-те тв водещата беше много далеч от едрогабаритната мацка, в която се е превърнала днес. В онези години мерките й бяха като на манекенка, затова й рокаджията-милионер Денис Ризов си я хареса за съпруга. За съжаление двамата се разведоха и Наталия потъна в меланхолия. В светските среди се говори, че именно китаристът на „Ахат” има вина плевенчанката да се запусне толкова драстично и да тушира депресията с храна.