Не Париж , а Уиндзор е столицата на разврата

Жителите на общината масово ровят в сайт за извънбрачни запознанства

Любопитно
12:17 - 27 Март 2019
2255
Не Париж, а Уиндзор е столицата на разврата

Колкото и да е изненадващо - не Париж е столицата на разврата, а Уиндзор в графство Бъркшър. Общината бе провъзгласена за столица на изневярата, пише в. "Дейли стар". 

Проучване, осъществено от водещия британски сайт за извънбрачни запознанства Illicit Encounters, показва, че 4,29 процента от потребителите му са жители именно на Уиндзор. 

На второ място в еротичната класация е град Пенарт, графство Вейл ъв Гламорган. Тук 4,12 процента от обитателите му прибягват до услугите на сайта, като търсят извънбрачни партньори. 

Трети са Хенли на Темза. Проучването разкрива, че 3,98 процента от потребителите на Illicit Encounters са жители на града в графство Оксфордшър.

Достатъчно мераклии за извънбрачни запознанства има и сред жителите на Барнстапъл Стейнс, Фарнам, Бийкънсфийлд, Хамилтън, Коулрейн и Бевърли. 

Преди около две години, консервативно настроените в областта подскочиха от възмущение, след като се дочу, че може да бъде открит нов стриптийз клуб само на метри от двореца "Уиндзор". Атракцията "Студио 15" трябваше да се кипри на около 60 метра от официалната резиденция на кралица Елизабет II.

Снимка: "Новини Лондон"