Недоволни зрители: Докога Юксел Кадриев ще срича в ефир?

През ключалката
18:06 - 26 Юни 2020
8973
Недоволни зрители: Докога Юксел Кадриев ще срича в ефир?

Юксел Кадриев губи все повече фенове сред зрителите заради зачестилите гафове в ефир. Иначе атрактивният водещ често срича и очевидно се затруднява с произнасянето на по-сложни думи. Не е рядкост и да млъкне насред новинарската емисия в нелепа пауза и размисъл какво точно да каже. Случва се да обърка и имена, припомнят наблюдателни зрители.
 
Словесните проблеми на новинаря предизвикват постоянни иронични коментари в социалните мрежи, отделно зрители се обаждали и по телефона с оплаквания, които обаче явно не притесняват кой знае колко Кадриев. В нюзрума на Би Ти Ви обаче шушукат, че заради издънките, Юки неведнъж е отнасял глоби от ръководството на телевизията.
 
„Като гледам как срича Юки и какви родилни мъки са, зарежи...”, коментира син политик, който следи редовно  информационните емисии с популярния водещ. 
 
Колеги на Кадриев обаче подхвърлят, че новинарят го докарва зле с дикцията заради чашките, които му се услаждат и понякога си позволява да идва на работа с махмурлук.
 
Преди години, журналистът понесе наказание на пътя, а КАТ му прибра книжката заради шофиране в нетрезво състояние. След този случай, Кадриев спря да пие, но сухият режим продължи само няколко месеца и после водещият пак се върна към обичайните си навици.