Недялков: Лудогорец ще измести ЦСКА от върха

Чакам с нетърпение да дойдат мачовете с Андерлехт, заяви националът

Спорт
10:42 - 19 Ноември 2022
1953
Недялков: Лудогорец ще измести ЦСКА от върха

"Ще положим максимални усилия да изместим ЦСКА от върха преди зимната пауза, пожелавам си го, всичко е възможно, но мисля, че ще се получат нещата", заяви националът на Лудогорец Антон Недялков.

"Успях да гледам малко от двубоя на Лудогорец с Розова долина за купата. Теренът мисля, че не беше толкова добър, в случая по-класният отбор победи. В първенството ЦСКА постига доста победи, водач е в класирането, добре е да има по-голяма конкуренция. Трябва да се вдигне нивото, клубните коефициенти - българските отбори да не отпадат в първите два кръга в Европа. Българските футболисти трябва да се развиват, трябва да имаме повече футболисти в чужбина. 

Лудогорец направи добра кампания дотук в Европа. Чувам, че Андерлехт не са много добре за момента, но все пак говорим за много стойностен отбор.

Чакам с нетърпение да дойдат мачовете с Андерлехт и да видим какво ще се случи. Ще бъда за Франция на световното, имат млади и бързи футболисти, надявам се да се получат добри мачове, с много голове. Да видим качествата на силните футболисти, за да видим кое ни липсва на нас", каза още Антон Недялков.

"Атмосферата в националния отбор е супер. Всичко върви добре. Победите дават допълнително самочувствие на целия отбор. Да, един от опитните съм, сега имам възможност да предам на по-младите това, което съм научил. За мен това е удоволствие. Кръстаич е изключителен треньор и човек, много е позитивен.

Опитваме се да направим добър отбор и колектив. Дали ще се класираме на даден форум, ще видим с времето. Имаме много работа да вършим още. Трябва да сме стъпили здраво на земята, да работим и да стигнем нивото на средноевропейските отбори, още сме млади и зелени, за да се конкурираме с по-силните", сподели пред Спортал националът.