Неймар намери перфектното оправдание да си тръгне от ПСЖ

Спорт
08:34 - 30 Април 2020
2299
Неймар намери перфектното оправдание да си тръгне от ПСЖ

Все по-ясно е, че звездата на ПСЖ - Неймар, иска да си тръгне от "Парк де Пренс", за да се завърне в Барселона, а прекратяването на сезона във Франция е перфектната причина за това.

От рекордния си трансфер през лятото на 2017 година бразилецът записа едва 80 мача, тъй като по-голямата част от престоя му бе на масата за преговори за завръщане в каталунския клуб. 

Неймар очакваше да спечели ШЛ и да се превърне в най-добрия играч в света, но събитията не протекоха по план и сега повече от всичко 28-годишният футболист иска да си тръгне от Париж. 

Бразилецът, заедно със своите съотборници, отказа намаление на заплатите и не смятат да помогнат на парижани да се справят с очакващата се криза заради пандемията. През това време шампионатът във Франция бе официално прекратен, след като всякакви спортни прояви бяха забранени до 1 септември. 

Отборът все още очаква решаващ четвъртфинал в ШЛ, но бъдещето на състезанието остава несигурно и никой не знае дали кампанията ще продължи. Силно вероятно е Неймар вече да е изиграл последния си мач за ПСЖ и да очаква мечтания трансфер в Барселона.