НЕОЧАКВАН ОБРАТ! Бакшиш е виновен за смъртта на Юлия, поискал й 100 лв. от Созопол до Арапя

Новини
14:22 - 28 Юли 2020
18153
НЕОЧАКВАН ОБРАТ! Бакшиш е виновен за смъртта на Юлия, поискал й 100 лв. от Созопол до Арапя

Трагедията с 34-годишната Юлия, която намери смъртта си на пътя край Созопол, става все по-зловеща. Оказа се, че младата жена е прегазена заради непосилно висока сметка за такси, която бакшишът й поискал за 30-те километра от Созопол до Арапя преди Царево - 100 лева. Юлия нямала такава сума в себе си, затова бакшишът я изписал на главното шосе и си заминал. Така излиза, че именно алчният таксист е косвен виновник за ужаса.

Това показват нови подробности около разследването на нелепата смърт, пише „Флагман“.

Юлия била на заведение в Созопол и си хванала такси, за да се прибере до Арапя, където била отседнала. Апаратът на таксито обаче светкавично навъртял 20 лева, а тя имала само толкова в себе си. Обяснила на шофьора, а той й казал, че за курса ще трябва да плати 100. Тя отказала и слязла от колата в района на отбивката за комплекс „Св. Тома“.

Младата жена тръгнала пеша с надеждата, че някой ще я качи на стоп. Вместо това тя била пометена от автомобил. Първоначалните данни от аутопсията обаче разкриват и друго. Най-вероятно човекът, който се обадил на 112 и казал, че я е бутнал, е невинен.

Предполага се, че Юлия е била прегазена преди това от поне още два автомобила. Никой от тях обаче не е спрял. Шофьорите тепърва ще се издирват.