НЛО като медуза лети над военна база

Излиза от водата и тръгва косо

Мистика
13:46 - 17 Януари 2024
5218
НЛО като медуза лети над военна база

През последните години светът е свидетел на нарастващ брой мистериозни явления в небето, описвани като неидентифицирани летящи обекти (НЛО). Един от последните инциденти, заснети с термовизионни камери, провокира много въпроси и предизвиква вълна от интерес към мистериозни обекти в атмосферата.

Най-новото видео, предоставено от изследователя по уфология Джереми Корбел, улавя обект, който изследователите наричат „НЛО-медуза“. Записът е направен над американска военна база явно в Ирак с помощта на термокамера.

„Той лети над водно тяло“, казва Корбел в интервю. „Казаха ми, че внезапно спира, слиза във водата и нищо не се случва в продължение на 17 минути. И ето го, това същество излиза от водата и излита под ъгъл от 45 градуса.

Разследващият журналист и режисьор Джеръми Корбел казва, че кадрите вероятно са истински въз основа на рисковете, които неговите източници са поели, като са му предоставили кадрите. Той също така заявява, че през 2018 г. на военните е било наредено да „преследват“ този мистериозен обект.

Откакто кадрите са достъпни, бившият анализатор от разузнаването на морската пехота на САЩ Майкъл Конкоски също прави коментар. Той казва, че американските войски са преследвали „нещото“ в Ирак от години, но какво всъщност се е случило, остава загадка. 

„Завърши като история за призраци в базата“, казва Конкоски. „Изглеждаше, че този обект изобщо не се опитва да ни заплаши. Някои морски пехотинци обаче бяха назначени да се опитат да го намерят с помощта на нощно виждане. Търсиха го с помощта на други сензори и цялото налично оборудване". Засега няма ясни отговори на въпросите около това мистериозно НЛО. Някои експерти спекулират, че може да е част от поредица от скорошни наблюдения на неидентифицирани обекти, които се разследват.