НЛО пази самолет

Кореец снимал цяла флотилия от летящи чинии

Мистика
16:38 - 17 Април 2019
5090
НЛО пази самолет

Жител на Южна Корея твърди, че докато пътувал в самолет от Тайланд за Сеул, снимал цяла флотилия от неидентифицирани летящи обекти. Кореецът Лукас Ким разказва, че по време на полета погледнал през илюминатора и неочаквано съзрял, че редом със самолета се движи ярка блестяща светлина, която след малко се разделила на няколко сребристи сфери.

Изненаданият мъж грабнал мобилния си телефон и започнал да снима видео на необикновената гледка. Видеото е едно от най-гледаните в световната мрежа напоследък. Очаквано най-много са предположенията, че кореецът е снимал летящи чинии. Съществата в него явно проявявали интерес към самолета, като някои дори предполагат, че летателният апарат е сканиран от извънземните кораби. Явно обаче пришълците са били добронамерени и само от разстояние са оглеждали и наблюдавали самолета.

Още по-смелите предположения опират до това, че НЛО-тата реално контролират земното въздухоплаване, като най-вероятно понякога предотвратяват инциденти със самолети. Досега не е регистриран нито един инцидент във въздуха, причинен от появата на НЛО. Други обаче са на противоположно мнение и отбелязват, че е твърде вероятно преди катастрофи да е имало среща с извънземни обекти. Дали някоя от хипотезите има нещо общо с истината, остава загадка.