Нострадамус : Армагедон на 30.08.2019

Смяна на полюсите и изчезване на магнитното поле чакали Земята след седмица

Мистика
14:19 - 20 Август 2019
6133
Нострадамус: Армагедон на 30.08.2019

От началото на 2019 година зачестяват информациите за предстоящи страшни бедствия и катаклизми на Земята и дори за край на света. В поредицата, която обещава да се превърне в седмичен бюлетин за края на света, се включва и съобщение от страстните почитатели на френския лекар и ясновидец от 16 век Мишел Нострадамус.

Негови изследователи твърдят, че планетата е изправена пред истински армагедон в най-близко бъдеще. Посочва се дори датата 30 август 2019 г., като се настоява, че тя е казана по характерния за Нострадамус завоалиран начин в неговите четиристишия. Смята се, че Ностадамус е казал, че нашата планета ще загине след като Леопард и Глиган се срещнат на Марсово поле през третия месец на Слънцето. Насочил погледа си към небето, леопардът ще види плаващ Орел близо до Слънцето. Тази картина тълкувателите на френския ясновидец приемат като символично посочване на датата 30 август 2019 г., като време, когато Слънцето ще спре да грее над планетата Земя, а с това ще настъпи край на живота върху нея.

Глиган и леопард са знаци за катастрофи и природни бедствия. Когато Слънцето е в съзвездието Лъв, на Земята ще се случат ужасни природни бедствия, така се тълкуват катрените на Нострадамус. В крайна сметка полюсите на планетата ще се променят и магнитното поле ще изчезне. Бързото повишаване на температурата на планетата ще доведе до изпаряването на водата и вулкани ще изригнат по цялата Земя, а тя ще бъде обгърната от урагани и страшни бури. Всичко живо ще умре.