Нов компромат: Лъсна видео от покоите на Бойко Борисов (КЛИП)

Новини
14:55 - 16 Юли 2020 (обновена)
34667
Нов компромат: Лъсна видео от покоите на Бойко Борисов (КЛИП)

Нов компромат удря отново по премиера Бойко Борисов. На разпространен от сайта „Афера” клип се виждат покоите на министър-председателя в резиденцията, която той обитава в „Бояна”.

При виртуалната разходка анонимният автор минава и през прословутото вече шкафче, в което се мъдрят няколко пачи евро в банкноти по 500. Заснети са и други помещения в резиденцията.

Засега не е ясно дали видеото е манипулирано по някакъв начин. Официална реакция от кабинета все още няма.

Преди месец от ГЕРБ заподозряха, че бившият вътрешен министър Цветан Цветанов, който напусна партията, е автор на фотокомпроматите. Той отрече. Самият Борисов каза, че снимките са правени през пролетта на миналата година около датата на евроизборите. Той твърди, че тогава в Бояна е имало много хора от ГЕРБ, защото там провеждал изпълнителните комисии на партията. Премиерът тогава заяви, че единствената авентична снимка е тази, на която е заснет да спи. Фотосите с пачки евро в чекмеджето нарече "абсолютен фалшификат" и допусна, че или са монтаж, или пък някой служител на НСО е "правил допълнителна аранжировка" с цел да го дискредитира.