Нови шокиращи разкрития в „Пътят на честта“

Новини
16:30 - 21 Септември 2021
2237
Нови шокиращи разкрития в „Пътят на честта“

Дълбоко скрити тайни и разкрития от миналото са на път да променят завинаги отношенията между някои от героите в новите епизоди на „Пътят на честта“ тази седмица. След трогателния сватбен подарък-изненада от Киро, Жаки е убедена, че трябва да отмъсти за смъртта на съпруга си и с всеки изминал ден тъгата й се превръща в гняв. Ще успее ли вдовицата да открие ново оръжие, с което да накаже виновниците и докъде е готова да стигне в стремежа си да раздаде справедливост?

Тайни от миналото ще помрачат старта на по-щастливия живот, за който Кера и Калоян мечтаят. Бизнесменът ще получи неприятна новина за покойния си партньор в холдинга, а ситуацията с децата му ще бъде повече от обтегната след новината за развода. Междувременно Кера ще се изправи пред неизвестността на миналото. Сигурна, че може да открие следа, която да я отведе до биологичното й семейство, тя се осмелява да потърси истината. Ще успее ли Кера да научи нещо ново за произхода си и какви предизвикателства още очакват двамата влюбени?

След изненадващата поява на партньора на Киро Християнина от Южна Африка, мистериозният Стивън ще продължи да прави опити да се сприятели с Жаки. Той е сигурен, че двамата могат успешно да продължат бизнеса с диаманти.