Новолунието в Рак разтърсва живота на 4 зодии

Астрология
13:39 - 28 Юни 2022
5625
Новолунието в Рак разтърсва живота на 4 зодии

Рано сутринта утре ни очаква първото новолуние за лятото. То ще бъде в знака на Рак. Заради това, може да сме малко по-раздразнителни и изтощени - ще станем по-чувствителни, ще приемаме всичко навътре, но и има и плюсове - ще поставим емоционалните си нужди на първо място и ще искаме да сме в безопасност. Ето на кои зодии новолунието ще повлияе най-силно, според "Elite Daily".

Овен 

Имаха много зает и приключенски пролетен сезон, сега е време да обърнат повече внимание на дома, семейството и личните въпроси. Ще трябва да определят какво значат за тях сигурността и безопасността вкъщи. Те са хора, които винаги са в движение и не стоят много вътре. Но сега нещата се забавят.

Това е чудесно време да се погрижат за дома, връзките с роднините и т.н. Да се запитат как намират комфорта там. Важно е личният живот да им носи емоционално удовлетворение, така че да обърнат внимание на тази сфера.

Рак

Сега е техният сезон и новолунието е в техния знак. Чака ги ново начало и ще започнат да разбират по нов начин себе си, своята идентичност. Ще се почувстват като преродени. С началото на лятото, за тях идва и новото начало в живота. Да помислят как са се грижили за своите нужди и дали е било по подходящия начин.

Ако не, може да е време за промени. Може да са склонни да направят промени и във външния си вид. Чудесно време да послушат инстинка си. Винаги са били подвластни на чувствата си и слушат сърцето си, сега това се засилва още повече.

Везни

Вниманието се насочва върху тях и стават известни - по хубава причина. Откакто започна сезона на Раците, те са фурия в работата. Може да ги очаква ново начало именно в професионалната сфера. Важно е да чувстват работното си място като втори дом. Затова, нека помислят как ги кара да се чувстват работната среда.

Да помислят и дали са удовлетворени там. Те се грижат много за кариерата си, но да не забравят, че и тя трябва да се грижи за тях.

Козирог

Романтичните партньорства и връзки са на фокус при тях през лятото. Нещо ново изниква в тази сфера сега. Козирозите са противоположни на Раците. Козирозите са твърди, дисциплинирани, стоици, не позволяват на емоциите да ги завладеят. Но във връзките им се иска да бъдат обгрижвани, глезени - по същия начин, по който те се грижат за любимите си хора. Нека по време на новолунието да помислят дали получават това, от което имат нужда в любовта.