Официално: "Братя-2" тръгва през пролетта

Актуални новини
12:50 - 24 Януари 2021
14641
Официално: "Братя-2" тръгва през пролетта

Продължението на култовия сериал "Братя" ще започне да се излъчва по Нова телевизия в началото на пролетта. Това официално обяви в неделя сутринта по Нова продуцентът на криминалната сага Красимир Ванков.

Първият сезон на сериала с участието на Калин Врачански, Владимир Михайлов, Йоанна Темелкова, Стойо Мирков, Искра Донова и др. предизвика фурор, който мотивира екипа да започне работа по продължение, преплитащо отново драмата и любовта. 

"Братя-1" завърши с взрив на колата, в която пътуваше любимата жена на Драго и Борис - Лора

„Всички сме много щастливи и благодарим на аудиторията, че възприе и припозна развитието на сценария по начин, по който и ние много искахме. Това ни даде стимул и енергия да работим по втори сезон. Накратко успехът е комбинация от една добра история и един невероятен каст, защото участват много талантливи актьори и се получи много добра актьорска спойка. Във втори сезон отново ще преплетем криминалната история с драмата, но ще добавим и нотка мистерия. Любовта няма да отсъства, но историята ще прилича на пъзел, който зрителите стъпка по стъпка ще трябва да подреждат“, разкри Краси Ванков.

Калин Врачански в ролята на ченгето Борис Донков

Все още няма дата за излъчване на първия епизод на "Братя-2", но най-вероятно той ще стартира в началото на март. Снимките на сериала текат усилено и както първо Lupa.bg първо съобщи те започнаха на 8 януари, като дори студът и минусовите температури от минус 10 градуса не спряха екипа да снима навън през последните дни.

Като Драго Владимир Михайлов си спечели много фенове

Първият сезон свърши в началото на декември и оттогава в социалните мрежи феновете разпалено коментират как ще се развият събитията по-нататък - дали главните герои - братята Борис (Калин Врачански) и Драго (Владимир Михайлов) отново ще се сближат или ще продължат да водят братоубийствена война. В последната серия на първия сезон пред техните очи избухна колата с любимата им жена Лора, която бе бременна. Предстои да видим дали Лора е жива и ако да, дали ще запази бебето и в крайна сметка, ако то се роди, кой е бащата.