Започнаха снимките на втория сезон на "Братя" (СНИМКИ)

Зрителите очакват с нетърпение как ще се развият отношенията между героите на Владо Михайлов и Калин Врачански и ще оживее ли Лора, в която и двамата са влюбени

Култура
23:57 - 08 Януари 2021
59501
Започнаха снимките на втория сезон на "Братя" (СНИМКИ)

Въпросът, който зрителите си задаваха месец - дали със сигурност ще има втори сезон на българския сериал "Братя", вече има и своя отговор и той за тяхна радост е "Да"! В последния ден на първата работна седмица от новата 2021 година стартираха снимките на втория сезон.

Новината дойде от един от режисьорите на филма - Ники Илиев, който в профила си в инстаграм пусна снимка и кратко видео, от което става ясно, че в петък е бил първият снимачен ден на екипа. На видеото, заснето вероятно около стар завод, се виждат две фигури в далечината. Младият и успешен режисьор е тагнал към видеото имената на Калин Врачански и Владимир Михайлов, които са главните герои в сериала и играят ролите на братята Борис и Драгомир Донкови. 

Под видеото има и надпис "Filming", което феновете на сериала разкодират именно като начало на снимките на втория сезон. От кадъра се вижда, че денят е дъждовен, което също потвърждава, че снимките са стартирали на 8 януари. Вероятно в екипа се надяват да им тръгне по вода и вторият сезон също да е така успешен, както първия.

Отделно Ники Илиев е публикувал и снимка на филмова клапа с надпис "Братя".

Разтърсващият отворен финал на първия сезон на криминалната драма, излъчен в първата седмица на декември, развълнува зрителите и в същото време даде заявка, че продължение ще има. 

Вече месец във фен групите на сериала в социалните мрежи феновете разпалено коментират как ще се развият събитията по-нататък - дали Борис и Драго отново ще се сближат или ще продължат да водят братоубийствена война. В последната серия на първия сезон пред техните очи избухна колата с любимата им жена Лора, която бе бременна от един от тях. В опит да избяга от двамата героинята на Йоанна Темелкова бе решила да замине в чужбина и в момента на адския взрив тя пътуваше с луксозното ауди на Драго към летището.

Станали свидетели на адския взрив Драго и Борис инстинктивно опитаха да се предпазят един друг и въпреки че през целия филм те се бориха един срещу друг и въпреки че разбраха, че имат различни бащи, в крайна сметка братското чувство надделя - Борис не предаде Драго, а пред лицето на общата трагедия двамата се прегърнаха.

Жива ли е героинята на Йоанна Темелкова след адския взрив, питат се още феновете. Предстои да разберем в началото на пролетта, когато се очаква сериалът да тръгне по Нова телевизия.

Очаква се в сериала да продължат да се снимат актьорите Стойо Мирков, Мартин Петков, Дария Хаджийска, Деляна Хаджиянкова, Искра Донкова, Тодор Танчев, които също си спечелиха симпатиите на публиката. 

Продуцентите пазят и в тайна дали ще се съобразят с желанието на многобройните зрители на "Братя" сериите да са по-дълги, а не само по 27 минути или пък ще запазят този формат, който все пак се оказа успешен.