Фенове аплодират Владо Михайлов и Калин Врачански: Вие сте за Холивуд!

Ексклузивно
12:17 - 06 Декември 2020
60554
Фенове аплодират Владо Михайлов и Калин Врачански: Вие сте за Холивуд!

Разтърсващият емоционален финал на сериала "Братя" разплака зрителите, споделят самите те в социалните мрежи, видя Lupa.bg. В петък вечерта по Нова телевизия бе излъчен последният 65-ти епизод на криминалната драма, но вече е ясно, че продължение ще има. За това загатва както отвореният финал на филма, така и коментарите на самите актьори, които държейки в напрежение публиката, все пак загатват, че ще има втори сезон.

Както Lupa.bg първо съобщи, продуцентите на филма подготвят следващ сезон и ако всичко върви по план снимките се очаква да започнат след Нова година. 

Секунди след финала на първия сезон на "Братя" зрителите започнаха разпалено да коментират последния епизод и драмата, която застигна двамата братя Борис и Драго - героите на Калин Врачански и Владимир Михайлов - пред техните очи избухна колата с любимата им жена Лора, която бе бременна от един от тях.

Станали свидетели на адския взрив Драго и Борис инстинктивно опитаха да се предпазят един друг и въпреки че през целия филм те се бориха един срещу друг и въпреки че разбраха, че имат различни бащи, в крайна сметка братското чувство надделя - Борис не предаде Драго, а пред лицето на общата трагедия двамата се прегърнаха.

Жива ли е героинята на Йоанна Темелкова след адския взрив, питат се феновете и се радват, че Калин Врачански и Владо Михайлов накрая си подадоха ръка. А за финалното си изпълнение двамата актьори получиха много похвали от публиката. Зрители коментираха, че емоционалната игра на Владо и на Калин е достойна за холивудски филм.

"Нашите момчета са за Холивуд, пожелавам им от сърце здраве и много, много професионални успехи!, алодира Владо Михайлов и Калин Врачански зрителка на име Надежда.

Любовта е болка. И болката е любов. Когато не можеш да поделиш нещо, отнема ли ти се то, гласеше коментарът под разтърсващите финални кадри в официалната фейсук страница на сериала.

"Много трогателна сцена. Братята, отново станаха братя. Ревах на тоя епизод, направо ме разби", сподели зрителка. А друга добави емоционално: "И аз ревах, страхотни! Много силен кадър! Уникални са и Владо Михайлов, и Калин Врачански".

"Тази сцена направо ме разби! Спрях да дишам! Невероятна игра, страхотен сценарий! Двамата прегърнати, разревани, на колене...Като се сетя и пак мога да ревна. Нямам думи! Невероятни са Калин и Владо", споделя мнението си и друга разчувствана зрителка.

"Аз се изкефих Драго как дръпна Борис да не стига до огъня. Брат му му е по-важен. Братът си е брат! Тежко и горко, който го няма!", така зрителите коментират драматичния финал.

"Много силен момент. Браво за актьорската игра!", адмирира Валентина.

Вече започнаха залаганията между публиката как ще се развие сериалът по-нататък и дали фаталната Лора, изиграна от Йоанна Темелкова ще оживее след взрива и дали ще може да запази детето.

"Лора би трябвало да е жива. Тя се вози плътно до задната врата. Шофьорът й смъква стъклото да подиша въздух, а когато минава колата Лора я няма. Нали се сещате, че няма да е легнала на седалката, все щеше да се види преди взрива като пътува. Според мен е слязла да подиша въздух и е отпратила шофьора", разсъждава зрителката Вили. 

"Няколко пъти изгледах последната минута. Няма логика да ни показват празното място на Лора и движещата се кола. Просто ни оставиха да гадаем дали ще има втори сезон", разсъждава почитателка на "Братя".

"Само да припомня, че братята бях зад колата на Лора, т.е. ако беше излязла щяха да я видят. Ако трябва да съм честна за мен е по-добре Лора да е умряла, иначе голяма сапунка ще стане, а ми се гледа интересна екшън-драма!", контрира обаче Клара, с което си навлича гнева на други фенове на сериала.

"Как може да ви роди такава мисъл главата. "По-добре да е умряла... Оттук следва и продължението, и "нероденото и дете", захапват я зрители.

А Клара отговаря, че има предвид Лора да е мъртва в преносно значение. "Защото братята се скарали заради нея сега, ако я няма всичко ще се оправи между тях, а ако има продължение ще го направят като сапунка", защитава позицията си зрителката.

"Ако има втори сезон и Лора е останала жива, при такъв взрив ударната вълна е невъзможно да не я отнесла и да няма някакви последствия за нея. Твърде вероятно е сюжетът да го завъртят с това, че при взрива Лора е изгубила бебето, но дано да няма втори сезон, защото няма по-хубав финал на филм от отвореният такъв, даващ възможност за интерпретации и замисъл", смята пък друг фен на сериала, който се представя като Владимир.

"И двете врати от двете страни са отворени - и на Лора, и на шофьора. Не вярвам това да е знак за липсващи хора, защото колата се управляваше. Кой ще е карал колата? По-скоро са се отворили от взрива. И ако взривът беше изхвърлил тялото на Лора, братята щяха да видят, те бяха пред колата още преди избухването й", настоява Вероника.

"Жива е и ражда дете, но на Борис! Така по ми харесва!", дава мнението си друга фенка на криминалната драма.


"Лора би трябвало да е жива. Тя се вози плътно до задната врата. Шофьорът й смъква стъклото да подиша въздух, а когато минава колата Лора я няма. Нали се сещате, че няма да е легнала на седалката, все щеше да се види преди взрива като пътува. Според мен е слязла да подиша въздух и е отпратила шофьора", гадае зрител.

"След такъв стрес ще успее да задържи детето, най-вероятно?! Не ми се връзва. Сериалът беше хубав, наситен на контрастни емоции, но този финален епизод беше достатъчно категоричен и няма нужда от втори сезон, защото ще разводнят", е мнението на Дарина.

"Този сериал нямаше как да има сладникав финал, много добър и силен завършек, който оставя въпроси, въпроси, въпроси след себе си. Голямо "Браво" на целия екип!", хвали ги Красимира.

"Много хубав сериал! Дано има още такива български", смята Галина. "Респект за играта и дано има втори сезон. Страхотни сте!", пожелава си Мариана.

"Прекрасни артисти, страхотен сериал, удоволствие беше да го гледаме с цялото ми семейство. Нека са здрави и още много успехи!", пише и Деница.

Лош край, на всички им се случи най-лошото възможно, сега значи във втория сезон на всички трябва да им се случи най-доброто. И любовта трябва да възтържествува,", надява се Йорданка.


"Не очаквах такъв край. Дано Лора е жива, както и бебето. Много хубав филм! Чакам с нетърпение втори сезон и го направете по-скоро!", насърчава сценаристите и продуцента запалена почитателка на сериала.

"Аз не държа на втори сезон. Предполагам, че Лора е излязла от колата, надявам се Мая да е спасила Снежа, Калин и Ива ще са заедно, Симката се освести, Велин в затвора, и най-важното Братята се прегърнаха и предполагам осъзнаха грешките си един към друг. Какво ще има във втория сезон?", пита пък друг зрител във фен групата на сериала във фейсбук.

"И аз мисля, че последната серия съдържаше развръзка на всички ситуации и отношения, и няма смислен материал за следващ сезон. Много драматично свърши, така, както се развиваше целият сюжет, нямаше как да има хепи енд. Лора стана жертва на омразата", добавя и друг зрител.

Има и зрители, които не харесват драматичния финал и смятат, че сериалът не е трябвало да свършва по този начин. "Много тъпо, стана бетер сапунка", негодува Йордан.

"Кое му е тъпото на финала? Вие какво искате? Щастлив край и до там. Ами нали трябва да има реакции и да ни вълнува, за да искаме втори сезон", получава обаче светкавична реакция той.

Мисля, че финалът беше добър и адекватен завършек на такъв сложен сюжет. Само не разбирам откъде се появи тази нелепост, че украинският бос е бащата на Драго - винаги е ставало дума, че бащата е заминал за чужбина, а не, че е чужденец, продължават разсъжденията си запалените фенове на "Братя".

"По-добре родна сапунка, предпочитам я пред индийска, испанска и други. Искам сезон 2!", настоява фенка на "братята."

Вера сякаш обобщава мненията на зрителите: "Страхотни са всички актьори, накараха ни да заобичаме лошите и да критикуваме добрите. Поздравления за уникалния филм и чакаме с нетърпение новия сезон."

"Хайде към втори сезон. Моля ви пуснете втори сезон от понеделник. Чакаме с нетърпение втори сезон", молят се искрено феновете на сериала.

Тук може да гледате последния епизод на "Братя".