Опасна война между Топал и Карамитев в „Братя“

Напрегнати епизоди очакват зрителите на сериала тази седмица

Култура
15:41 - 20 Септември 2021
2038
Опасна война между Топал и Карамитев в „Братя“

Враждата между героите на Владимир Михайлов и Христо Шопов - Денис Топал и Филип Карамитев заплашва да експлодира в следващите епизоди на „Братя“ тази седмица по Нова телевизия.

Първоначално тихата война се превръща в опасна игра за надмощие, която заплашва да вземе и жертви. А зачестилите удари под кръста и мръсни номера застрашават бизнесите на „Арол Холдинг“ и „Кара Ботаникс“. Докъде са готови да стигнат двамата в съревнованието си за най-влиятелен играч на наркопазара?

Французинът Жером се оказва поредната пресечна точка в интересите на Карамитев и Топал. Той е желан бизнес партньор и от двете страни, но кой ще успее да му предложи по-добра оферта и какво решение ще вземе чужденецът за развитието на своите сделки в България?

Планът на Юлия (Лора Христова) за създаване на парфюмерийна лаборатория влиза в действие. Това привлича вниманието на ГДБОП, които са плътно по стъпките на Топал. Следователите наблюдават активността около този пореден бизнес за корпорацията на Денис и нещата им изглеждат все по-подозрителни. Ще влязат ли в капана на хитрата украинка, или ще се усетят навреме, че някой много умело се опитва да отклони вниманието им?

Междувременно проверките около нелегалните сделки на „Арол Холдиниг“ отвеждат полицаите и на оглед във фотостудиото на Топал. Какво ще открият там Калин и Михайлов и дали това ще им даде нова отправна точка за разследването?

Оставайки до късно на работа, Лора (Йоанна Темелкова) се натъква на обезпокоителна гледка в офиса на „Кара Ботаникс“. Нарастват съмненията й, че в дейността на компанията има нещо нередно и тя търси начин да стигне до истината. Дали ще успее да научи повече, кое ще я постави на кръстопът в нейните намерения и какъв шокиращ обрат я очаква?