Освободиха от ареста фаталната жена на Каплата

Петя отказала да се подложи на полиграф, силно стресирана е

Новини
11:14 - 29 Август 2020
8089
Освободиха от ареста фаталната жена на Каплата

Петя Николова, доскорошна съпруга на Васил Капланов – Каплата, основен заподозрян за отвличането на безследно изчезналия Янек Миланов, е напуснала тази сутрин ареста.

Фаталната Петя бе закопчана, за да бъде разпитана за отношенията си с Янек и с Каплата, с когото била разделена отскоро. Именно заради любовна афера на прелюбодейката Петя с Янек Миланов, охранителят на братя Галеви превърнал в ад живота на изчезналия си съперник.

През последната година Каплата стрелял с въздушна пушка по дома на Янек, два пъти разбивал колата му и сипел закани. На 31 юли, след уговорена среща помежду им, Янек се качи в джипа на Капланов и оттогава е в неизвестност. По всяка вероятност Миланов е ликвидиран от Каплата.

Петя Николова е отказала да се подложи на детектор на лъжата по съвет на своя адвокат. Жената е силно стресирана.

Същевременно стотици полицаи и следови кучета продължават мащабно претърсване на Дупница и Сапарева баня в издирване на Янек Миланов. Вчера основния заподозрян за отвличането и навярно последвалото убийство на Янек - Васил Капланов, бе освободен от ареста. Той бе закопчан по обвинение за незаконно притежание на боеприпаси.